Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
arasında, cinsellik, çocuğun, evliliğin, eşler, gelmesi, iken, ilk, yıllarında, öncelikli

Eşler Arasında Cinsellik Evliliğin İlk Yıllarında Daha Öncelikli İken Çocuğun Gelmesi

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Eşler Arasında Cinsellik Evliliğin İlk Yıllarında Daha Öncelikli İken Çocuğun Gelmesi




İlk bakışta bunu biraz doğal karşılamak mümkün Çünkü önce 2 kişiydiniz, şimdi 3 kişi oldunuz Yani 3 kişiye göre düşünmek gerekir artık Üçüncü kişiye (bebeğe) de zaman ayırmak gerekecektir ve bu eşlerin birbirine ayırdığı zamanı doğal olarak azaltır Hem de oldukça azaltır Bu durum birçok ailede eşler arasındaki bağın zayıflamasına yol açabiliyor Eşler birbirlerinden uzaklaşabiliyor Ama bu zorunlu bir durum değil, yani aşılabilir Birisi ile çok zaman geçirebilirsiniz ama birbirinize dünyayı dar da edebilirsiniz Ya da birisiyle daha az zaman geçirirsiniz ama çok verimli ve keyifli de olabilir Yani, buna miktar değil de kalite açısından yaklaşmak gerekir Eğer eşler, gelen bebeğe ve dolayısıyla birbirlerine ayırdıkları zamanın süre ve sıklık olarak azalmasına rağmen, bu süreleri gerek cinsellik gerekse başka açılardan kaliteli geçirebilirlerse hiçbir sorun olmaz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.