Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
girdiler, ilişkiye, rol, yapmadılar

Rol Yapmadılar İlişkiye Girdiler

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rol Yapmadılar İlişkiye Girdiler

Selen Görgüzel ve Devrim Saltoğlu'nun başrolünü oynadığı Mıhlıçay Aşıkları adlı filmde yer alan sevişme sahneleri meğer gerçekmiş! Bu iddia, filmin yönetmeni Zafer Ünlü'den geldi Yapımcıyla davalık oldular Bu ay içinde gösterime girmesi beklenen MIHLIÇAY AŞIKLARI filminde yaşananlar duyanların dudaklarını uçuklatacak Geçtiğimiz günlerde filmde yer alan sevişme sahnelerini internete verilmesi ortalığı karıştırmıştı Filmin başrol oyuncusu Devrim Saltoğlu, bu sahneleri internete sızdırdığı iddiasıyla yapımcı şirkete dava açmıştı Diğer oyuncu Selen Görgüzel'in avukatı da yapımcı firma tarafından internet sitelerine sızdırılan sevişme görüntülerinin sitelerde sanki **** filmi gibi eklemeler yapılarak yayınlandığını, bunun da müvekkilerini rencide ettiğini söylemiş, yayınların fikir ve sanat eserleri kanuna aykırı olduğunu belirtmiş ve görüntülerin yayından kaldırılmasını talep etmişti Bizi dışarı çıkardılar BU iddialar üzerine filmin yönetmeni Zafer Ünlü, Hürriyet Gazetesi'ne dudak uçuklatacak açıklamalarda bulundu ve iki oyuncuya ateş püskürdü Ünlü, Biz o görüntüleri Selen Görgüzel'in onayıyla basına verdik Çekim sırasında Selen ile Devrim Saltoğlu birlikte konsantre olamıyoruz diyerek beni ve set ekibini dışarı çıkardılar Dışarı çıkarken kamerayı sabitledik ve çıktık Sonra görüntülere baktık, ikili resmen cinsel ilişkiye giriyordu Benim elimde o görüntüler mevcut Eğer art niyetim olsaydı o ilişki görüntülerini verirdim dedikaynak:gazeteşok

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com