![]() |
Anket: İntihar Anketi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anket: İntihar Anketi* Ad, Soyad: Yaş: ( ) 18 -28 Arası ( ) 29 - 38 Arası ( ) 39 - 48 Arası Cinsiyetiniz? ( ) Erkek ( ) Bayan Eğitim Durumu ( ) Okur-Yazar Değil ( ) İlkokul ( ) Ortaokul ( ) Lise ( ) üniversite Medeni Haliniz: ( ) Evli ( ) Dul - Boşanmış ( ) Bekar ( ) Nikahsız Birliktelik Bir İşiniz Var mı? ( ) Evet İşim Var ( ) Hayır İşim Yok Ne iş Yapıyorsunuz? Hiç intiharı düşündünüz mü? ( ) Evet Düşündüm ( ) Hayır Düşünmedim Geçtiğimiz son 12 ay içinde intiharı düşündünüz mü? ( ) Evet Düşündüm ( ) Hayır Düşünmedim Yaşantınız boyunca intihar girişiminde bulundunuz mu ? ( ) Evet Bulundum ( ) Hayır Bulunmadım Son 12 ay içinde intihar girişiminde bulundunuz mu? ( ) Evet Bulundum ( ) Hayır Bulunmadım Hangi Mevsimde İntihar Girişiminde Bulunmayı Düşündünüz? ( ) İlkbahar ( ) Sonbahar ( ) Kış ( ) Yaz Cinsel Sorununuz Var mı? ( Sadece İntihar Edenler veya İntiharı Düşünenler Yanıtlayacak ) ( ) Evet Var ( ) Hayır Yok CİNSEL Şiddete Maruz Kaldınız mı? veya CİNSEL Şiddet Uyguladınız mı? ( Sadece İntihar Edenler veya İntiharı Düşünenler Yanıtlayacak ) ( ) Evet ( ) Hayır Neden İntihar Girişiminde Bulundunuz? ( ) Sorunlarımı Giderecek Sandım ( ) Katlanamayacağım Sonuçları Yaşamak İstemedim ( ) Bulamadığım Huzuru Verir Diye Düşündüm ( ) çare Bulamadığım Acılarımı Dindireceğini Düşündüm ( ) Diğer Ne Tür İntihar Girişiminiz Oldu? ( ) Kendini Asma ( ) *****la Kendini Vurma ( ) Kendini Yüksekten Atmak ( ) Kendini Suya Atmak yani Boğulma ( ) Kendini Boğma ( ) Kendini *****la Vurma ( ) İlaç Alma ( ) Kendini Araç Altına Atma ( ) Kimyevi Madde İle Kendini Zehirleme ( ) Kendini Yakmak ( ) Kesici-Delici Aletle Kendini Yaralama ve Kesme ( ) Havagazı – Doğalgaz Solumak ( ) Diğer İntihar Girişiminden önce Yakınlarınıza İntihar Edeceğinizi Hissettirecek Şekilde Davranışlarınız Oldu mu? ( ) Evet Oldu ( ) Hayır Olmadı İntihar Girişiminden önce Yakınlarınıza İntihar Edeceğinizi Hissettirecek Ne Tür Davranışlarınız Oldu? ( ) Kendime Bir Şey Yapmaktan Korkuyorum Dedim ( ) Beni Tek Başıma Bırakmayın Dedim ( ) Kendince Manevi Değeri Olan Şeyleri Yakınlarıma Verdim ( ) Hayatın Anlamsızlığından Bahsettim ( ) Diğer İntihar Girişiminden Sonrası Psikolojik ve Tıbbi Bir Tedavi Gördünüz mü? ( ) Evet Tedavi Gördüm ( ) Hayır Tedavi Görmedim Kaynak: Yazının Orjinali için:www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|