Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cem, estetik, izin, olmama, vermiyor

Cem Estetik Olmama İzin Vermiyor

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cem Estetik Olmama İzin Vermiyor

Cem Yılmaz'la birlikte olan Cansu Dere sevgilisinin estetiğe sıcak bakmadığını dile getirdi
Cem Yılmaz'la üç yıldır büyük aşk yaşayan manken ve oyuncu Cansu Dere, bir ara estetik yaptırmayı düşündüğünü sonradan da vazgeçtiğini söyledi Ünlü komediyenin kendisini Fransız kadınlarına benzettiğini belirten güzel oyuncu şunları söylediOĞALLIK DAHA GÜZELAslında vücudumdan memnunum Olağanüstü olmasa da güzel bir fiziğim var Bir ara göğüslerime slikon taktırmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim Hem ameliyat olmaktan korkuyorum hem Cem estetiğe sıcak bakmıyor Hanımların doğal hallerinin daha gerçek olduğunu düşünüyor Benim de dış görünümümle Fransız kadınlarına benzediğimi söylüyor Bu da hoşuma gidiyorkaynak:magazinkeyfi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com