Anket: Aldatma Anketi |
07-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Anket: Aldatma Anketi* Adı, Soyadı: Yaş: ( ) 18 - 28 Arası ( ) 29 - 38 Arası ( ) 39 - 48 Arası Cinsiyetiniz? ( ) Erkek ( ) Bayan Eğitim Durumunuz Nedir? ( ) Okur-Yazar Değil ( ) İlkokul ( ) Ortaokul ( ) Lise ( ) üniversite Eşinizi veya Partnerinizi Hiç Aldattınız mı? ( ) Evet ( ) Hayır Eşinizi veya Partnerinizi Kaç Kez ( Farklı Bir Partnerle ) Aldattınız? ( Sadece Eşini/Partnerini Aldatanlar Yanıtlayacak ) ( ) 1-4 ( ) 5-9 ( ) 10-15 ( ) 16 ve üzeri Sizce Duygusal Aldatma ve Cinsel Aldatma Arasında Fark Var mı? ( ) Evet Var ( ) Hayır Yok Eşinizi veya Partnerinizi Duygusal Olarak mı Yoksa Cinsel Olarak mı Aldattınız? ( Sadece Eşini/Partnerini Aldatanlar Yanıtlayacak ) ( ) Duygusal Olarak ( ) Cinsel Olarak ( ) Her İkisi de Eşinizi veya Partnerinizi Aldatma Nedeniniz Nedir? ( Birden Fazla Seçeneği İşaretleyebilirsiniz Sadece Eşini/Partnerini Aldatanlar Yanıtlayacak ) ( ) Eşim veya Partnerim Beni Cinsel Olarak Tatmin Etmiyordu ( ) Eşim veya Partnerim Beni Beğenmiyordu ( ) Bunalımlı Bir Dönemdeydim ( ) Canım **** İstiyordu ( ) Baştan çıkarmanın Verdiği Zevkten Dolayı ( ) İstediğimi Elde Edebileceğimi Kendime Kanıtlamak İçin ( ) Cinsel İsteğim çok Fazla ( ) Yasak Aşkın İnanılmaz Olması ve Başka Bir Olayda Asla Bulunmayan Bir Haz Yaşatması ( ) Bir Filmden veya Okuduğum Bir yazıdan Etkilendim ( ) Eşim veya Partnerim İle İlişki Sorunlarım Vardı ( ) Daha Fazla Yakınlık ve Şefkat özlemi çektiğim İçin ( ) O Oradaydı ve Ortam öyle Gerektirdi ( ) Arkadaşlarımı Etkilemek İçin ( ) Aldatan Arkadaşları Taklit Etmek İstedim Herhalde ( ) Sarhoştum ( ) Basit Bir Deneme Yapmak İstedim ( ) Başka Birine Aşık Oldum ( ) çok Uğraştı ( ) Peşinde Koşulan Biri Olduğu İçin, ( ) Eşim veya Partnerim Farkına Varmıyor ( ) çok Doğal Bir Olay ( ) Fantezilerimi Eşimle veya Partnerimle Gerçekleştiremiyordum ( ) Tamamen Kazaydı ( ) Macera Yaşamayı Seviyorum ( ) Eşimle veya Partnerimle Aramızda Karşılıklı Sevgisizlik Vardı ( ) Eşim veya Partnerim Benim Duygularıma ve Düşüncelerime Değer Vermiyordu ( ) Eşimle veya Partnerimle İlişkilerimizin Rutinleştiği Bir Dönemdi ( ) Eşim veya Partnerim Beni Dinlemiyordu ( ) Eşim veya Partnerim Beni İhmal Ediyordu ( ) Eşim veya Partnerim Bana Şiddet Uyguluyordu ( ) Eşim veya Partnerim Beni Aldattığı İçin ( ) Eşim veya Partnerim Beni Hep Kendisini Aldatmakla Suçladığı İçin ( ) Kendimi Yalnız ve Terkedilmiş Hissettiğim İçin ( ) Kariyer Yapmamda Bana Yardımcı Olması İçin Eşinizi veya Partnerinizi Kiminle Aldattınız? ( Birden Fazla Seçeneği İşaretleyebilirsiniz Sadece Eşini/Partnerini Aldatanlar Yanıtlayacak ) ( ) Yakın çalışma Arkadaşlarımdan Birisiyle ( ) Bir Aile Dostumuzla ( ) Barda veya Eğlence Yerinde Tanıştığım Birisiyle ( ) Yakın Aile çevremden Biriyle ( ) Komşumuzla ( ) Diğer Aldattığınız Kişi Eşinizden veya Partnerinizden Daha Güzel veya Yakışıklı mıydı? ( Sadece Eşini/Partnerini Aldatanlar Yanıtlayacak ) ( ) Evet Güzeldi / Yakışıklıydı ( ) Hayır Güzel Değildi / Yakışıklı Değildi Eşinizin veya Partnerinizin Sizi Aldattığını Nerden Anlarsınız? (Birden Fazla Seçeneği İşaretleyebilirsiniz ) ( ) Cep Telefonunun Fatura Adresini Değiştirmişse veya Faturası Kabarık Geliyorsa ( ) Cep Telefonunu Hiç Yanından Ayırmıyorsa ( ) önemli Günleri yada Yıl Dönümleri Kutlamayı Aksatıyorsa ( ) Yıllık Tatil Programlarını Aksatıyor ve Ayrı Ayrı Tatile çıkmak İstiyorsa ( ) Beni önemsemiyorsa ( ) Birden Bire Aşırı Kıskanmaya Başlamışsa veya Aşırı Kıskançlığı Birden Bire Bırakmışsa ( ) Eskisi Gibi Hediye Alamıyorsa ( ) Eskisinden Daha Farklı Giyiniyorsa ( ) Aynanın Karşısında Eskiye Göre Daha Fazla Vakit Geçiriyorsa ( ) Vücudunda Morarma ve çürük Varsa ( ) Arada Bir Kayboluyor ve Ona Ulaşılamıyorsa ( ) Sık Sık İş Görüşmelerine veya Seyahate çıkıyorsa ( ) Yüzüğünü Takmıyorsa ( ) Cinsel Açıdan İsteksizse ( ) Yatağınızı Ayırıyorsa ( ) Aşk ve Sevgi üzerine çok Fazla Kitap ve Şiir Okuyorsa ( ) Sık Yalan Söylüyorsa ( ) Diğer Ne İçin Evlendiniz? ( Birden Fazla Seçeneği İşaretleyebilirsiniz ) ( ) Aşık Olduğum İçin ( ) İstediğim ve Sevdiğim İçin ( ) Zorunluluklar Yüzünden ( ) Fazla Düşünmeden Evlendim ( ) Vakti Geldiğini Düşündüğüm İçin ( ) Toplum ve Aile Baskısı Yüzünden ( ) Diğer Evliliğinizde yada Beraberliğinizde Mutlu Musunuz? ( ) Evet ( ) Hayır Eş Seçerken Nelere Dikkat Ediyorsunuz? ( Birden Fazla Seçeneği İşaretleyebilirsiniz ) ( ) Parası yada Ekonomik Gücü Olmasına ( ) Yakışıklı yada Güzel Olmasına ( ) Beni Sevmesine veya Aşık Olmasına ( ) Eğitimine ve Kültürlü Olmasına ( ) Sağlıklı Olmasına ( ) Diğer Bütün Aşklar Evliliğin İlk 5 Yılında Biter mi ? ( ) Evet ( ) Hayır Sizce Görücü Usulü İle Evlenmek Aldatmaya Neden Olabilir mi? ( ) Evet ( ) Hayır Sizce Aşağıdaki Nedenlerden Hangisi Aldatmayı Kolaylaştırır? ( Birden Fazla Seçeneği İşaretleyebilirsiniz ) ( ) Aile Baskısıyla ve Gönülsüz Kurulan Evlilikler ( ) Eş veya Partner Tarafından Daha önce Yapılan Aldatma ( ) ***** Kullanılması ( ) Aşırı Kıskançlık ve Baskı ( ) Cinsellikte Romantizm ve Aşk Oyunlarının Olmayışı ( ) Depresyon, Mani vb Ruhsal Hastalıklar ( ) Gençliğinde Karşı Cinsle Hiç Flört Etmeme ( ) Cinsel Tatminsizlik ( ) çocukken Baba veya Anne Tarafından Terk Edilme ( ) Güç ve Statü Sahibi Olma ( ) çapkın Arkadaşların Varlığı ( ) Başarılı Olamama ( ) Aşağılanma veya Gururu İle Oynanma ( ) Yeteri Kadar İlgi ve Sevgi Görmeme ( ) Diğer Sizce Erkek mi Kadın mı Daha Kolay Aldatır? ( ) Erkek ( ) Kadın Sanal Ortamda Chat Aşkları Aldatma Sayılır mı? ( ) Evet ( ) Hayır ( ) Fikrim Yok Sizce Kadınlar mı Erkekler mi Daha Kıskançtır? ( ) Erkekler ( ) Kadınlar Eşinizi veya Partnerinizi Aldattığınızda Suçluluk Duyuyor musunuz? ( Sadece Eşini/Partnerini Aldatanlar Yanıtlayacak ) ( ) Evet ( ) Hayır Aldatılmayı Affedebilir misiniz? ( ) Evet ( ) Hayır Eşiniz veya Partneriniz Sizi Aldatırsa Boşanır veya İlişkinizi Noktalar mısınız? ( ) Evet ( ) Hayır ( ) Başıma Gelmeden Bir Şey Diyemem Eşiniz veya Partneriniz Sizi Aldatırsa İlişkinizde Hangi Duyguların Zedeleneceğini Düşünürsünüz? ( Birden Fazla Seçeneği İşaretleyebilirsiniz ) ( ) Güven ( ) Sevgi ( ) Saygı ( ) Sadakat ( ) Diğer Eşiniz veya Partneriniz Sizi Aldatırsa Onu Cezalandırmayı Düşünür müsünüz? ( ) Evet ( ) Hayır Kaynak: Yazının Orjinali için:wwwcisedorgtr |
|