![]() |
Güzel Kadın Sen Hala...... |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Güzel Kadın Sen Hala......Kapi vurulur ve bir erkek kapiyi açar ![]() Kadin: ´ iyi günler az önce caminiz kirildi ve bunu yapan benim çocugum, lütfen özrümü kabul edin ne kadar masrafi varsa ödemek istiyorum´ der ![]() Adam: ´Hiç sorun degil çocugunuz cami kirdi ve içeri giren top degerli bir vazoya çarpti ve o da kirildi´ kadin daha fazla üzülür ve içeri girdiginde gerçekten bir vazoyu kirilmis görür ![]() Çok üzgünüm bununda masrafini ödemek istiyorum´ der ![]() Adam: ´Hiç önemli degil aslinda çok büyük bir iyilik yaptiniz bana´ Kadin merakla: ´ Ama caminiz ve degerli bir vazonuz kirildi nasil olur´ der Adam: ´Hanfendi ben bir cinim ve 100 yildir o Vazoda hapis kalmistim, cocugunuz sayesinde özgürlügüme kavustum, dileyin benden ne dilerseniz´der ![]() Kadin sevinçle: ´Ayy ne desem güzel bir malikane istiyorum hem de Paris´te ![]() Adam bir kisa telefon konusmasi yapar ve: ´Tamam hanfendi isteginiz oldu, dilediginiz zaman gidebilirsiniz yeni evinize ´ der ve ´ya ikinci dileginiz? ´ diye sorar ![]() ![]() ![]() çok lüks kiyafetler istiyorum´ Adam kisa bir telefon konusmasi yapar ve: ´armani, versace ve dkny´de kiyafetleriniz hazir alabilirsiniz´ der ve üçüncü istegi sorar ![]() Kadin: ´En degerli mücevherleri istiyorum´ der ![]() ![]() Adam bir telefon konusmasi sonrasi: ´ok bvlgari ve tiffany´ den dilediginiz mücevherleri alabilirsiniz ´ der ![]() Kadin havalara uçmustur ve adam: ´yalniz bende birsey rica etsem sakincasi olur mu? ´ diye sorar ![]() Kadin merakla: ´ Nedir? ´ Adam: "Biliyorsunuz 100 yildir bu vazodayim ![]() görmedim acaba bir gece benimle olur musunuz?´ Diye sorar ![]() ![]() Kadin biraz düsündükten sonra: ´ Neden olmasin?´ der ve Sabaha kadar birlikte olurlar ![]() ![]() ![]() Sabah uyandiklarinda adam: ´ Güzel hanfendi acaba kaç yasinda?´ Diye Sorar, kadin: ´ 32´ der ![]() Adam da: ´Vay Be Bu Yaşta Hala Cinlere İnanıyor Musunuz? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() aslında erkek zekı değilmiş sadece kadın bıraz geri olduğu için onun yanında zeki gıbı duruyor hepsı bu |
![]() |
![]() |
|