![]() |
Bir Veda Sonrası... |
![]() |
![]() |
#1 |
bluemoonlight
|
Bir Veda Sonrası...Perdeyi açtım;sabahın ilk ışıklarıyla yıkandı bedenim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu son yazım olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cümlelerim aynı,sözlerim aynı…Yok,yok,yok deÄŸiÅŸen hiçbir ÅŸey yok !GüneÅŸ aynı,gece aynı,insanların acımasızlığı,riyakarlıkları,Hayat aynı !bense hep isyanlardayım iÅŸte hep acılarla,hep zorluklarla baÅŸ baÅŸayım…gecelerim aynı,gündüzlerim aynı ![]() ![]() ![]() ![]() Son sözlerim size; Son feryadım… Bedenim yıkanmayacak artık çaresizlikle Acıyla,gözyaşıyla… Perdeler açılmayacak artık evimde ! Koyu bir yalnızlık saracak dört duvarı… Takvim sayfalarını,dakikaları,perdeleri… ![]() Bakan her göz,gören,hisseden her yürek; Yalnızlıkla boyanacak… ![]() Son sözlerim,son feryadım,son çığlığım… Dört duvar;simsiyah elbiselerini giymiÅŸ Pencereler birer birer geceyle siyaha bürünmüş… Küçük bir odada; yalnızlığa sığmayan ben İsyanlardaki yüreÄŸim kaplamış dört bir yanı… Dört duvar arasına mahkum olan,çaresiz kalan yürekleri; Geceler esir alacak ![]() ![]() Gece boyayacak yalnızlıkla yüreklerini! Son sözlerim ![]() ![]() ![]() ![]() Perdeler kapanacak ![]() ![]() Yas tutacak gönlüm bir ömür,yalnız kalacak,susacak Yıkanmayacak acıyla,hasretle,çaresizlikle… Perdeler açılmayacak… Koyu bir yalnızlık saracak dört duvarı; Takvim sayfalarını,dakikaları,perdeleri ![]() ![]() Bakan her göz,gören,hisseden her yürek; Yalnızlıkla boyanacak… ![]() Son sözlerim olacak güneÅŸin battığı anda;bir ben olmayacak bu dünyada ![]() ![]() ![]() ![]() Perdeler kapanacak artık,hayat denilen oyundan sonra!bir daha açılmayacak,simsiyah gelinliÄŸine bürünecek bütün evren!hiç güneÅŸ doÄŸmayacak…bedenim,bedenler yıkanmayacak artık sabahın ilk ışıklarıyla! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutluluk birer oyundu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paragrafların sonuna yaklaşıyorum gitgide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son sözümü de söyledim… Rest çektim,yıktım, yerle bir ettim kendimi… ErtelediÄŸim her ÅŸeye nokta koydum… Bir bir sildim virgülleri, Yalan oyunlar,yalan roller,sahte perde , Hepsine hepsine nokta koydum…! Son sözümü de söyledim ![]() ![]() BitiremediÄŸim,ertelediÄŸim cümlelerim yok artık ; MutluluÄŸu ertelemedim,acıyı,hüznü,gözyaşını… Ölümü bekledim;nokta koydum… Teslim ettim kendimi azrailin soÄŸuk ellerine ! Son sözüm olacak ![]() ![]() AÄŸlamadım,üzülmedim,çığlık atmadım… Alıştım ben her ÅŸeye !acıya gözyaşına…Mutsuz olmaya…! Geceler siyah gelinliÄŸine bürünmüş… Perdeler kapanmış,oyun bitmiÅŸ ![]() ![]() Bedenler yıkanmamış güneÅŸin ışıklarıyla ![]() ![]() Bedenim yıkanmadı sabahın ilk ışıklarıyla… ErtelenmiÅŸ cümlelerime son noktayı koydum, Bir son verdim yaÅŸantıma… Dört duvar,evren,güneÅŸ bedenim yok artık,yok ! Yeni bir gün,yeni bir gece ve yeni bir umut yok… Yeni bir hayat yok artık… Son sözümdü ![]() ![]() Koyu bir yalnızlık sardı ; Geceyi,takvim sayfalarını,perdeleri… Son noktayı koydum yaÅŸantıma ellerimle… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
puslu
|
![]() Koyu bir yalnızlık sardı ; Geceyi,takvim sayfalarını,perdeleri… Son noktayı koydum yaÅŸantıma ellerimle… emeÄŸine saÄŸlık çok güzelmiÅŸ gerçekten ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() acıyla, gözyaşıyla perdeler açılmayacak evimde artık koyu bir yanlızlık saracak eline sağlık kardeşim çok güzel
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ergenekon
|
![]() BaÅŸtan sona hepsi güzel ve çok duygulu ![]() ![]() ![]() "Yalan oyunlar,yalan roller,sahte perde , Hepsine hepsine nokta koydum…!" |
![]() |
![]() |
|