Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
temel, vampir

Vampir Temel

Eski 02-17-2007   #1
Ergenekon

Vampir Temel

Alman vampir Hans,Ingiliz vampir Smith ve vampir Temel gecenin bir vaktinde havada uçarken Alman vampir Hans`in gözleri parlar ve asagiya dogru hizla sorti yaparak 10 dk sonra geri agzi yüzü kan içinde geri gelir bizim merakli Temel hemen Hans`a sorar "nereye gittin" Hans`da cevaplar" oglum Temel su tepeyi gördün mü?" Temel"evet" "peki su evi gördün mü?" Temel "evet" iste orda bir kiz vardi dayanmadim gittim kanini emdim "der
Uçmaya devam ederler 5 dk sonra Ingiliz smith`in gözleri parlar ve sorti yapar 10 dk sonra smith agzi yüzü kan içinde gelir tabi bizim merakli temel yine sorar temel"nereye gittin?" smith "bak temel su tepeyi gördün mü?" temel"evet" "peki su ahiri gördün mü?" temel "evet" iste der smith " orda bir kisrak vardi dayanamadim gittim kanini emdim" der
Tekrar uçmaya devam ederler biraz sonra bizim temelin gözleri müthis sekilde parlar ve sorti yaparak iner 5 dk sonra temel yüzü gözü kan içinde gelir bu seferde Hansla Smith merakla Temele sorarlar "temel nereye gittin" Temel"su tepeyi görüyor musunuz" "evet" "peki su beton diregi görüyor musunuz?" "evet" "iste ben görmedim anasini satayim"der

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-17-2007   #2
punisher

bu fıkrayı kurtlar vadisinde polat anlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam :))) ozaman iyi gülmüştüm

BU VATANIN EKMEĞİNİ YEYİP İHANET EDEN BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU DA YER
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-21-2007   #3
XXXÇARŞIXXX

Modasi GeÇtİ BaŞkasi Olma Ken Dİn Ol
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com