![]() |
Ateist Gencin Sorularına Cevaplar |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Ateist Gencin Sorularına CevaplarGenç bir delikanlı senelerce yurt dışında okuduktan sonra vatanına ateist olarak geri döner ![]() ![]() ![]() ![]() Delikanlı: Kimsin sen? Sorularıma cevap verebilecek misin? Hoca: Allah'ın bir kuluyum ve Onun izniyle sorularına cevap verebileceğim ![]() Delikanlı: Emin misin? profesörler bile cevap veremedi bana ![]() Hoca: Allah'ın izniyle cevap vermeye çalışırım Delikanlı: 3 sorum var 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() ![]() Bu arada, aniden bizim hocamız delikanlının başı üzerinde bir saksı kırar ![]() Hoca: Sinirlenmedim ![]() ![]() Delikanlı: Hiç birşey anlamadım ![]() Hoca: Nasıl hissetin kendini saksıyı başında kırınca Delikanlı: Tabii ki, fena bir acı hissettim ![]() Hoca: Yani, acının varlığına inanıyor musun? Delikanlı:Evet Hoca: Bana bu acının şeklini göster ozaman! Delikanlı: Gösteremem ![]() Hoca: Bu benim ilk cevabım ![]() ![]() Delikanlı: Hayır ![]() Delikanlı: Hayır Hoca: Bu işte takdir dir (kader) Hoca: Biz neyden yaratıldık? topraktan yaratılmış değil miyiz ? Delikanlı: Evet böyle denir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() güzel cevap olmuş (ataist allahın varlığına inanmayan kimselere denir)
|