![]() |
Protesto Ediyorum!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Protesto Ediyorum!!!AB Uyum yasaları gereğince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılmasını *protesto ediyorum!* Ulusal bilincimizi yavaş yavaş yok etmelerine izin vermek istemiyorsanız sizde bu protestoya katılın!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Ruhumuzu kaybetmemizi istiyorlar kısacası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Protestona katılmamak ne mümkün ! puslu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() bence bu imkansız kimse kaldıramaz bayrak inmez ezan dinmez daha önce de askerlik kalkacaktı izin verilmedi herşey isterlerse yaparsak türk lüğümüzden eser kalmaz
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
asyaland
|
![]() protestona bende Katılıyorum puslu cok güzel bir noktaya değinmişsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
rebellious23
|
![]() vay be ben bunu bilmiyordum yeni duydum yuh artık bu kadar olur yanii bizde ab ne derse yapıyoruz umarım bu kadar büyük bir yanlış yapmazlar kıbrısda gitti zaten ben böyle dış politikanın neyse ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mate
|
![]() Yani susmak ve kulak ardı etmek zaten imkansız ama böyle bir yozlaşma içerisindeyken bu kadar sessizlik çok üzüyor beni tabi ki katılıyorum puslu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~avRupa ßirLiqine SiyasiLerDen ßasqa Kim qirmek isTiyor ki ? TamamıyLe ßizi yozLastırmaya CaLısan ßi TopLumun iCine neden ve ne amacLa GireLim !! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Yozlaştırma çalışmaları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
ctn_86
|
![]() bu sene yaptığım bi ödevde ab ile ilgili bilmediğim o kadar çok şey öğrendimki onların bizi birliğe alacağı falan yok oyalamaya çalışıolar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() puslu tabiki de protestona katılıorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
brave83
|
![]() Böyle her istediklerine boyun eğersek daha çok şey isterler çok güzel bir konu eline sağlık biz bilinçli olalım yeter :) |
![]() |
![]() |
|