Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilimlerinin, bilimlerle, davranış, ilişkisi, sosyal

Davranış Bilimlerinin Diğer Sosyal Bilimlerle İlişkisi

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Davranış Bilimlerinin Diğer Sosyal Bilimlerle İlişkisi

Davranış Bilimlerinin Diğer Sosyal Bilimlerle İlişkisi;

Davranış Bilimleri oluşturan bilim dalları genellikle sosyal bilimler sahasına aittir Bu konuda farklı yaklaşımlar ortaya atılmış olsa da, temel sosyal bilim dallarında görüş birliği oluşmuştur Genel bağlamda, psikoloji, sosyoloji, sosyal psikoloji,antropoloji, politik bilimler, endüstri mühendisliği, işletme mühendisliği, yönetim ve sistem teorileri üzerinde durulmaktadır Buna ilişkin bilim dalları, temel davranış konuları ve sağladıkları katkıların şekiller yardımıyla ayrı ayrı gösterilmesi yararlı olacaktır

-Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com