|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
almanca, bilen, mönchhausener, psikolojik, rahatsizlik, sinsi, stellvertreter, syndrom, varsa |
![]() |
Almanca Bilen Varsa - Sinsi Psikolojik Rahatsizlik -Mönchhausener Stellvertreter Syndrom |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Bilen Varsa - Sinsi Psikolojik Rahatsizlik -Mönchhausener Stellvertreter SyndromLütfen Dikkat! Almanca bilen arkadaslar varsa, lütfen yardimci olun ![]() ![]() ![]() Yirmi yildir taninan bu ,,psikolojik rahatsizlik´´ cok sinsi, ve distan hic belli olmuyor ![]() Hani toplumda FEDA - KAR diye bildigimiz anneler varya, hani evde hasta cocuk bakarlar, yada durmadan cocuklarini hastaneden hastaneye tasirlar, toplumun ve esinin dostunun taktirini alir ![]() ![]() Bi cok vaakada bunun böyle olmadigini söylesem ? böyle cocuklarin anneleri cocuklari hasta ettigini söylesem? en büyük kanit ise, cocugun hastaliginin iyilesmeyecegini savunmalari, ve gercekten iyilesirici tedavilerden sakinmalari, izin vermemeleri, fakat bunu disaridaki insan ne kadar fark edebilir? lütfen almanca bilen arkadaslar varsa, bu videoyalari izleyin, bana yardimci olun, türk milletimizi de bilinclendirelim ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- Buyrun izleyin: tüyler ürpertici bi gercek, Wenn Eltern zur Gefahr werden - Teil 1 von 5 - YouTube |
![]() |
![]() |
![]() |
Almanca Bilen Varsa - Sinsi Psikolojik Rahatsizlik -Mönchhausener Stellvertreter Syndrom |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Bilen Varsa - Sinsi Psikolojik Rahatsizlik -Mönchhausener Stellvertreter SyndromEbu Davud, Sünen'inde şu hadisi rivayet etmiştir: Nebî Sallallahu Aleyhi ve Sellem iki kişi arasında hüküm verdi ![]() "Allah bana yeter ve o ne güzel vekildir," dedi ![]() Bunun üzerine Nebî Sallallahu Aleyhi ve Sellem şöyle buyurdu: "Şüphesiz Allah acizliği kınamaktadır ![]() ![]() ![]() ( Ebu Davud, Akdiye 28 ![]() ![]() ![]() Müslim'in, Sahîhi'nde Ebu Hureyre Radıyallahu Anhu'den rivayet ettiği bir hadise göre; Nebî Sallallahu Aleyhi ve Sellem şöyle buyurmuştur: "Kuvvetli mümin zayıf mü'minden daha hayırlıdır ve Allah katında daha sevimlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nebî Sallallahu Aleyhi ve Sellem'in; "Sana fayda verecek şeyler için hırslı ol ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Almanca Bilen Varsa - Sinsi Psikolojik Rahatsizlik -Mönchhausener Stellvertreter Syndromarkadasim, ne demek istediginin farkindayim, fakat bu degil benim ugrasim, bilseydin bunlari yazmadin ![]() yinede tesekkür ederim ![]() Toplumun tasi cekirdek ailedir, baba evin rizkini temin etmek icin disarda evden daha fazla vakit gecirdigi icin yarinin genciligini anne yetistirmektedir ![]() sagliklsiz bi anne saglikii nesiller yetistiremez! Hastane hastane dolasan, bi hastaligi biten öbür bi hastaligi baslayan insanin kafayapis, düsünceleri sagliksizdir! buda kapali bi isyandan baska bisey degildir ![]() ![]() sen aile kumuyacagmisi? sen kurmak istemezsen aile kurmak isteyen bunca insani, fitratindan dolayi neslinin devam etmesini isteyen nice insanlar var ![]() ![]() fakat cocuk yetistirmek, cocuk hayati ,cocuklar bir emanttir! Eger bu emanete hakkiyla davranmayan insanlara dur demezsek, hatt bizler bilincli olmazssak kendimiz de bu durumlara düsebiliriz ![]() BU SITEDE nice Sevgilisini geri getirmek icin, ölüp bitenler var, hasa yargilamiyorum, ama onlarin bu durumu ,,ASK´´sanmasi senin icin normal olabilir, ama bu bi hastaliktir,bugün burada yazabiliyorlar, cünkü belki cok agir degildir durumlari, ileride bu kederlerinin hüzünlerinin ,,giden sevgiliden´´dolayi olmadigini, benzer olaylari tekrar tekrar yasadiklarinda anliyacaklar ![]() ![]() yada eger ki bi aileleri, bi sevgilleri oldugunda, kocalari oldugnunda onu KAYB ETMEMEK icin ellerinden gelenleri yapacaklardir, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu cakmada olsa bazi büyülerin gercekten menfi olarak karsidakinin hayatini bilincini nasil gasb ettigi ileride daha cok sorunlarinin acilacagini bilmemekteler ![]() ![]() ![]() buda yukaridaki yazdigim hastaligin baska boyutudur ![]() ![]() kocalarini direkt degil bu yollan hasta etmis nice KISI -BAGIMLISI insanlarimiz var, onlarin motivleri ayni bu sitede yazdiklari gibi, yok kaynanam büyü yaptirmis, yok görümcem büyü yaptirmis, ASLINDA kocamla COK IYIYDIK ![]() ![]() bunlarin motivleri birde sevgililerinin yada eslerinin aslinda onlari cok sevmeleri, fakat dis unsuru BÜYÜ müyü yada baska kisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hepsi saglikli aile yapisini tehdit eden, hastalilkli aileye adim adim giden DUYGU - VE - DÜSÜNCE bozuklugundan ileri gelen DAVRANIS DINAMIKLERIDIR ![]() ![]() sen erkek olarak, karinin senin icin büyü yaptirmasini istermiydin???? --- Sonraki mesaj --- yukarda belirtiggim hastalikli durum, bitek cocuga degil kocaya yada tam tersi ama cok nadir erkegin karisinida hasta etme egilimi vardir ![]() ![]() ![]() eger BAGIMLILIGI - BAGLILIKTAN ayirt edemezsek, saten yillarca beraber yasamis ve sonradan ufak bisey yüzünden ayrilmis insanlarida anlamakta zorluk cekeriz ![]() ve neden kisinin, yalnizlik korkusundan dogan (aslinda ölüm korkusu) böyle davranislara egilim gösterdigini anlayamayiz ![]() ![]() bugün bu yüzden bosanma oranlari gittikce cigirindan cikmakta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- Ben kendime görev bildim, SUNU CÜNKÜ NET bisekilde gördüm, Kuran - i kerim de de Allahín bildirdigi, ama bizim anlamak istemedigimiz bi noktaya bi daha parmak basmak istiyorum ![]() ,,EGER iki kisi birbirini severse ücüncüsü ben olurum´´ simdi burdan ne cikariyoruz, eger ayrilik olmussa, bunun ortada olan SEVGIDEN dolayi oldugnu söyleyebilirmiyiz?? yani SEVGI varsa Allah da 3üncü ise, ozaman demekki ortada sevgi yokmus ![]() Sevgi sandigimiz nedir ozaman BAGIMLILIK cünkü sevgi olan ailede, yada eslerde BAGLILIK olusur, bunlar zorluklara karsi (dikkat distan gelen) zorluklara karsi o da varsa beraber gögüs gerek, üstesinden gelirler ![]() ![]() Fakat Bagimlilikta tam tersi, distan gelen faktörden cok aile icin anlasmazliklarda bile ,,BAG´´cabuk kopmakta!! --- Sonraki mesaj --- Ve bu kopan bagin suclusunu disarda büyüde falan aramak yerine, yada bazi kadinlarin yaptigi, kocam hasta terapi yapmak istemiyor deyip antipsikotik yada rahatlarici haplarin yemeklerine koyulmasi hic te az degil!!! HEPSI YASANMIS TRAVMANIN bidaha yasanmama cabasi olan KAYB ETME KORKUSUNUN tecellisidir ![]() ![]() bu erkekleri yada kadinlari daha iyi tanimlarsak, daha saglikli iliskiler, aileler, dostluklar kurabiliriz amacimiz dislamak degil, bunlarin dertlerine acik yüreklilikle kulak verip CARE olmak, onlarin güvenlerini kazanip sevgi saygi vermekle birlikte cesaretlindirmek ![]() ![]() eger ilerlemis ise böyle vaakalari egitimli ellere yönlendirmek --- Sonraki mesaj --- böyle ailelerin cok ciddi borclarida olmalari da göze carpmistir ![]() ![]() bu sitede yazan borclu arkadaslarimda düsünsünler ![]() ![]() misal biz semptomlari ortadan kaldirmaya yönelik davranis düsünce bicimi icerisendeyiz, halbuki SEBEBI arastirmamiz lazim, bu sefer bi sürü sorun cözüme kavusmasi dahada sevindiricidir --- Sonraki mesaj --- misal burda bi sürü kendine büyü yapilmis zanni tasiyan insan var neden böyle düsünüyorlar, 100 de 100 görmedikleri biseyden nasil eminler??? cünkü asiri sucluluk duygularindan dolayi kaynaklanan bi durum bu ![]() ![]() ![]() ![]() bisey yolunda gitmesin, büyü yapildi diyor bu kisi ![]() ![]() ![]() artik kenidmi ne kadar ifade edebilirsem o kadar ugrasacagim, bu INSANIN kendine ve baskalarina verdigi eziyetlerden cikmasini saglayabilecegi her bilgiyi aktarmaya calisacagim ![]() |
![]() |
![]() |
|