|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
depresyonu, etmek, mutlu, olmak, olumlaması, stresten, uzak, yok |
![]() |
Stresten Uzak, Mutlu Olmak Ve Depresyonu Yok Etmek Olumlaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Stresten Uzak, Mutlu Olmak Ve Depresyonu Yok Etmek OlumlamasıMutluluğum gülüşümde yansıyor ![]() Kendimi ve hayatımı seviyorum ![]() Sevimli kişiliğim bulaşıcı ![]() Başkalarına karşı her zaman kibar ve yardımseverim ![]() Depresyondan şimdi kurtuluyorsun ![]() Yataktan neşe ve coşkulu bir heyecanla fırlıyorum ![]() Her yeni güne neşe ve sevinçle başlıyorum ![]() Her yeni günün başında mutlu olmayı seçiyorum ![]() Çocukça bir neşeyle kendime kahkahalarla gülüyorum ![]() Mizah anlayışım etrafımdaki herkese bulaşıyor ![]() Mutluluğumun sürekliliği bana daha çok mutluluk getiriyor ![]() Neşem hayatımayeni nimetleri getiriyor ![]() Mutluluğum içimden geliyor ![]() Sen hayatında neşe ve sevinci çekiyorsun ![]() Gülümse,mutlu ol! hayatımı tutkuyla yaşıyorum ![]() Sağlık ve mutluluğu seçiyorum ![]() Hayat eğlenceli ![]() Alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
Stresten Uzak, Mutlu Olmak Ve Depresyonu Yok Etmek Olumlaması |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Stresten Uzak, Mutlu Olmak Ve Depresyonu Yok Etmek OlumlamasıMutluluğum gülüşümde yansıyor ![]() Kendimi ve hayatımı seviyorum ![]() Sevimli kişiliğim bulaşıcı ![]() Başkalarına karşı her zaman kibar ve yardımseverim ![]() Depresyondan şimdi kurtuluyorsun ![]() Yataktan neşe ve coşkulu bir heyecanla fırlıyorum ![]() Her yeni güne neşe ve sevinçle başlıyorum ![]() Her yeni günün başında mutlu olmayı seçiyorum ![]() Çocukça bir neşeyle kendime kahkahalarla gülüyorum ![]() Mizah anlayışım etrafımdaki herkese bulaşıyor ![]() Mutluluğumun sürekliliği bana daha çok mutluluk getiriyor ![]() Neşem hayatımayeni nimetleri getiriyor ![]() Mutluluğum içimden geliyor ![]() Sen hayatında neşe ve sevinci çekiyorsun ![]() Gülümse,mutlu ol! hayatımı tutkuyla yaşıyorum ![]() Sağlık ve mutluluğu seçiyorum ![]() Hayat eğlenceli ![]() --- Sonraki mesaj --- Bunları işyerimde biraz sesli söylesem bana deli derler ama olsun varsın onlar deli desin ben mutlu olayımda ![]() |
![]() |
![]() |
|