|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akşam, gelişim, gereken, günlük, kişisel, okunması, sabah, uygulaması |
![]() |
21 Günlük Sabah Akşam Okunması Gereken Kişisel Gelişim Uygulaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 21 Günlük Sabah Akşam Okunması Gereken Kişisel Gelişim Uygulaması21 günlük sabah akşam okunması gereken kişisel gelişim uygulaması Kimse bana kötülük yapamaz çünkü ben allaha güveniyyorum ![]() Bağışlıyor ve bırakıyorum ![]() ![]() Kendi hayatımı düzenleyebiliyorum Secerek planlayarak bu yaşamımı ve birlikte olacağım yol arkadaşlarını seçtim ![]() ![]() ![]() Benim için en faydalı sonuçları almak üzere ince planlar yaptım ![]() Yüksek benlik düzeyinde en uygun araçları yarattım ![]() Benim hayat amacıma en uygun kişileri ![]() Daha çok anlayış daha çok bilgelik ![]() ![]() ![]() Bu amaç bilinçaltımın derinliklerinde benimonu keşfetmemi bekliyor ![]() Her an ![]() ![]() Zafiyetimi güce ![]() ![]() ![]() Anlıyor bağışlıyor ve rabbime teşekkür ediyorum ![]() Bu hayatımı bu şekilde planladığım için kendimi kutluyorum ve meleklere teşekkür ediyorum ![]() ve bütün bu olanakları bana sunduğu için Tanrıya ![]() ![]() ![]() Bana sevgisini sunmayanlar içimdeki sevgiyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onlara teşekkür ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bu rolü onlara ben vermiştim ![]() ![]() Beni üzen beni yoran bana haksızlık eden beni aldatan insanlar yapabileceklerinin en iyisini yaptılar ![]() Daha fazlasını ve daha başkasını yapamazlardı ![]() ![]() Bende yapabileceğimin en iyisini yapıyorum ![]() ![]() ![]() Bağışlıyor ve teşekkür ediyorum ![]() Aynı sahneyi paylaşan oyuncular gibiyiz onlarla Şimdi bu anlayışımdan doğan ışığı onların varlığına gönderiyorum ![]() İhtiyacım olan kaynakların şimdi kendi içimde olduğunu kabul ediyorum ![]() Onları kullandıkça başka insanlara duyduğum bağımlılık kayboluyor ve onlarla gerçek bir sevgiden beslenen gerçek bir ilişki kuruyorum ![]() Hayatımın efendisi olduğumu biliyorum ![]() Mutluluğu kendimi ifade etmeyi seçiyorum ![]() Her düşüncenin ![]() ![]() Hayatımla inançılarım arasında birebir ilişki ye giriyorum ![]() Bu yüzden dikkatlı özenli ve düşünerek yaşıyorum ![]() Mazeret aramadan ertelemeden ve küsmeden devam ediyorum yoluma Kimse beni kıramaz üzemez ve kötülük yapamaz eğer ben izin vermezsem ![]() Şimdi gücümü kabul ediyor ve ele alıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|