![]() |
Sağlık Olumlaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sağlık OlumlamasıBedenimi seviyorum ![]() Yeteneklerimi, aklımı seviyorum ![]() Her nefes alışımda rahat, huzurlu ve sakin olduğumu, güçlü olduğumu biliyorum ![]() Hep sağlıklı ve genç kalıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum ![]() Kendime özen gösteririm ![]() Ne kadar özel olduğumun farkındayım ![]() Bulunduğum yere güzellik, neşe ve anlayış götürürüm ![]() Kendi duygularımla huzur içindeyim ![]() Kutsal sevgi ile korunuyorum ![]() Hep genç kalıyorum ![]() Yaşamda barış ve huzur içindeyim ![]() Neşeli, mutlu ve özgürüm ![]() Ben allahın sevgisinden var edildim ![]() Rahat dengeli ve sakin bir biçimde hayatımı sürdürürüm ![]() Her an gelişip öğrenerek ilerliyorum ![]() Her an her yerde güven içindeyim, ve sağlıklıyım ![]() Her nefes alışımda rahat, huzurlu, ve sakin olduğumu biliyorum ![]() Ben hep sağlıklı ve güçlü olmayı seviyorum ![]() Hep yenilenerilenerek ilerliyorum ![]() Hep genç kalıyorum ve çok sağlıklıyım ![]() Allahım hep benden yana olduğun için, hayatı hep benden yana kıldığın için sana şükürler OL-SUN ? Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|