![]() |
Bugün Hayatımızda Yeni Bir Sayfa Açalım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün Hayatımızda Yeni Bir Sayfa AçalımBugün hayatımızda yenibir sayfa açalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Size yazacagım cümleleri kütfen tekrarlayınız ![]() ![]() Olumlama Sözcükleri: Kendimi seviyorum ve onaylıyorum ![]() Çok Sağlıklıyım ![]() Ruhsal ve Fiziksel Bedenim Dengede ve Uyum içinde ![]() Evrenin sonsuz bolluk bereketi içinde yaşıyorum ![]() Sonsuz Sevgi Benimle Beraber ![]() Evren Tarafından Destekleniyorum, Korunuyorum, Seviliyorum ![]() Hayatımı Sevdiğim İnsanlarla Beraber Mutlu Yaşıyorum ![]() Evrenin bana sunduğu enerjiyi Kabul Ediyorum ![]() Kendimi sevmeye söz veriyorum ve kendimi seviyorum ![]() ![]() Kendimi geçmişteki yapmış olduğum hatalardan dolayı affediyorum ve özgür bırakıyorum ![]() Geçmişte kurmuş olduğum olumsuz kalıplarımı iptal ediyorum ve yerini sonsız sevgi ile dolduruyorum ![]() Bitimsiz sevgimle paylaşıyorum Alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bugün Hayatımızda Yeni Bir Sayfa Açalım |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün Hayatımızda Yeni Bir Sayfa AçalımKendimi seviyorum ve onaylıyorum Çok Sağlıklıyım ![]() Ruhsal ve Fiziksel Bedenim Dengede ve Uyum içinde ![]() Evrenin sonsuz bolluk bereketi içinde yaşıyorum ![]() Sonsuz Sevgi Benimle Beraber ![]() Evren Tarafından Destekleniyorum, Korunuyorum, Seviliyorum ![]() Hayatımı Sevdiğim İnsanlarla Beraber Mutlu Yaşıyorum ![]() Evrenin bana sunduğu enerjiyi Kabul Ediyorum ![]() Kendimi sevmeye söz veriyorum ve kendimi seviyorum ![]() ![]() Kendimi geçmişteki yapmış olduğum hatalardan dolayı affediyorum ve özgür bırakıyorum ![]() Geçmişte kurmuş olduğum olumsuz kalıplarımı iptal ediyorum ve yerini sonsız sevgi ile dolduruyorum ![]() Bitimsiz sevgimle paylaşıyorum Bilinç altına bu sinyalleri gönderdim şimdi ![]() |
![]() |
![]() |
|