![]() |
Sessiz Dua - Olumlama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sessiz Dua - Olumlama![]() Varlığımın mükemmelliğini, tüm kalbimde kabul ediyorum ![]() Niyet etmiş olduğum neşenin zaten yaşamımda olduğunu kabul ediyorum ![]() Dua ile arzuladığım sevginin zaten içimde olduğunu kabul ediyorum ![]() Aramış olduğum huzurun zaten gerçekliğim olduğunu kabul ediyorum ![]() Aradığım bolluğun zaten yaşamımı doldurduğunu kabul ediyorum ![]() Varlığımın mükemmelliğini, tüm gerçekliğimde kabul ediyorum ![]() Kendi yaratımlarım ve yaşamımdaki herşey için sorumluluğumu alıyorum, Ruhun içimdeki gücünü onaylıyorum, Ve herşeyin olması gerektiği gibi olduğunu biliyorum ![]() Varlığımın mükemmelliğini, tüm bilgeliğimde kabul ediyorum ![]() Yaşam derslerim kendim tarafından dikkatle seçilmiştir, Ve şimdi onların içinden tüm deneyimiyle geçiyorum ![]() Hayat yolum, ilahi bir amaçla beni kutsal bir yolculuğa götürüyor ![]() Deneyimlerim Tüm Olanın parçası haline geliyor ![]() Varlığımın mükemmelliğini, tüm bilişimde kabul ediyorum ![]() Bu anda, ışığın bir meleği olduğum bilişiyle altın koltuğumda oturuyorum ![]() Altın tepsiye, Ruhun armağanı - bakıyorum ve tüm arzularımın şimdiden yerine getirilmiş olduğunu biliyorum ![]() Varlığımın mükemmelliğini, kendime olan sevgimde kabul ediyorum ![]() Kendime hiçbir yargı veya yükümlülük bindirmiyorum ![]() Geçmişimdeki herşeyin bana sevgi ile sunulmuş olduğunu kabul ediyorum ![]() Şu an olmakta olan herşeyin sevgiden geldiğini kabul ediyorum ![]() Geleceğimdeki herşeyin daha büyük bir sevgi ile sonuçlanacağını kabul ediyorum ![]() Varlığımda, mükemmelliğimi kabul ediyorum ![]() Ve öyledir ![]() Alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|