![]() |
Endişe Ve Pişmanlık Olumlaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Endişe Ve Pişmanlık OlumlamasıAranızda ihtiyacı olanlar olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() - Bir şeye endişeleindiğimde benim için herşey berbat oluyor ![]() - Yaptığım bir hata nedeniyle kendimi berbat hissediyorum ![]() ![]() ![]() - Birisine yaptığım haklsızlık nedeniyle büyük suçluluk duyuyorum ![]() ![]() ![]() Yanlız uygulaması biraz meşakatli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutluluğum benim için önemlidir ![]() Kendi geleceğimi kendim hazırlıyorum ![]() Ben olabildiğim ölçüde en iyi insan olmaya çalışıyorum ![]() Ben Mutlu olmam için gereken her şeye sahibim ![]() Benim Her şeyim tam ve mükemmel ![]() Ben Olumlu bir insanım ![]() Ben çevremdeki dünya ile uyum içindeyim ![]() Benim iyi bir yaşantım var ![]() ![]() ![]() Dikkatim hayatımda hergün gerçekleşen iyi şeylere odaklanmış durumda ![]() Ben iyi olan her şeyi büyük bir mıknatıs gibi kendime çekiyorum ![]() Ben çevremdeki güzel şeylerin farkına varıyorum ![]() ![]() ![]() Ben güzel şeylerin farkına vardıkça daha mutlu olduğumu hissediyorum ![]() Ben iyi şeylere odaklandıkça, iyi olan şeyler artıyor ![]() Hayatta sorunların olması normaldir ![]() ![]() ![]() Engel gibi görünen her şey aslında gerçekleşen hayalimin bir parçası ![]() Ben hata gibi görünen şeylerin gelişmeme yardımcı olan bir hediye olduğunu biliyorum ![]() Hayatta yaşanabilicek herşeyin telafisi olduğunu biliyorum ![]() Hayatta yaşanabilicek her şeyin daha iyisinin yaşanacağını biliyorum ![]() Ben Geçmişte yaptığım herşeyi için kendimi affediyorum ![]() Ben gelişme arzumun farkındayım Bu nedenle yeni fırsatları kendime çekiyorum ![]() Her geçen gün kendime olan güveim artıyor ve ben hayattan daha fazla zevk alıyorum ![]() İçimdeki öz korkularımı yok ediyor ![]() Geçmişi rahatçe ve kolayca bırakıyıorum Şimdi Geçmişi bıraktım ve yepyeni bir başlangıç yapıyorum ![]() Kişilere duyduğum sadakat ve sevgi, bana daha iyisini yaşatıyor ![]() Ben her an ve her yerde güven içindeyim ![]() ![]() ![]() Rahatça konuşuyorum, kendimi anlatabiliyorum, insanları anlıyorum ![]() Ben kendimi ve başkalarını seviyorum ![]() Ben hayatta en iyi şeyleri hak ediyorum ![]() Teşekkür Ederim, Teşekkür Ederim, Teşekkür Ederim |
![]() |
![]() |
|