![]() |
Degişim -Dönüşüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Degişim -Dönüşüm01 Güçlü Düşünce 1- Biri iyileşme süreci içindeyim : Affetmek için duyduğum iste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- İçimdeki bilgeliğe güveniyorum : Günlük yaşamımdaki konuları ele alırken,kendi iç rehberimi dinlerim ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Affetmeye istekliyim : Kendimi ve diğerlerini bağışlamak, beni geçmişi düşünmekten kurtarır ![]() ![]() ![]() 4- Yaptığım herşey beni bütünüyle tatmin ediyor: İçgüdülerimi ve kalbimi izlediğim sürece , günün her anı benim için özeldir ![]() ![]() 5- Hayat sürecine güveniyorum : Hayatın bir ritmi ve akışı var ve ben onun bir parçasıyım ![]() ![]() ![]() 6- Mükemmel yaşam alanına sahibim : Kendimi, harika bir yerde yaşıyor görüyorum ![]() ![]() ![]() 7- Geçmişi bırakabilir ve herkesi affedebilirim : Kendimi ve hayatımdaki herkesi geçmişteki incinmişliklerden azat ediyorum ![]() ![]() 8- Güç noktası her zaman şuandadır : Geçmiş geride kaldı,bitti ve benim üzerimde hiçbir güce sahip değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9- Güvendeyim ,Bu yalnızca bir değişim : Tüm köprüleri,sevinçle ve kolayca geçiyorum ![]() ![]() ![]() 10- Değişmeye istekliyim : Eski,olumsuz inançlardan kurtulmaya istekliyim ![]() ![]() ![]() 11- Bu yalnızca bir düşünce ve vir düşünce değişve bir düşünce değiştirilebilir : Geçmişteki herhangi bir düşünce, beni sınırlamıyor ![]() ![]() ![]() ![]() 12- Düşündüğüm her şey , Geleceğimi yaratıyor : Evren, düşünmeyi ve inanmayı seçtiğim her düşünceyi bütünüyle destekliyor ![]() ![]() ![]() 13- Suçlma yok : Birilerini ve kendimi suçlama ihtiyacını duymuyorum ![]() ![]() 14- Tüm beklentilere yol veriyorum : Hayat ile birlikte,özgür ve sevgi dolu bir biçimde akıyorum ![]() ![]() ![]() 15- Açıkça görüyorum : Vizyonumu bulutlarla kaplayan geçmişimdeki her şeyi terk ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() 16- Evrende güvendeyim ve tüm hayat beni seviyor detekliyor : Hayatın bütünlüğü ve zenginliği içinde nefes alıyorum ![]() ![]() 17- Hayatım bir aynadır : Hayatımdaki insanlar gerçekten, benim aynamdır ![]() ![]() 18- Eerkeksi ve dişi yönlerimi dengeliyorum : İçimdeki erkeksi ve kadınsı yönler, mükemmel bir denge ve uyum içindedir ![]() ![]() 19- Özgürlük , Benim kutsal halimdir : Harika düşünmek için özgürüm ![]() ![]() ![]() 20- Tüm korkuları ve kuşkuları bırakıyorum : Artık kendimi tüm yıkıcı korkulardan ve kuşkulardan kurtarmayı seçiyorum ![]() ![]() ![]() 21- İlahi bilgelik bana rehberlik ediyor : Doğru tercihlerde bulunmam için bana gün boyunca rehberlik ediliyor ![]() ![]() ![]() 22- Hayatı seviyorum : Hayatı bütünüyle ve özgür bir biçimde yaşamak, bana doğuştan gelen bir hak ![]() ![]() ![]() 23- Vücudumu seviyorum : Aklımda,huzur yaratıyorum ve ve vücudum bu huzuru mükemmel bir sağlık olarak yansıtıyor ![]() 24- Her deneyimi bir fırsata dönüştürüyorum : Her sorunun bir çözümü vardır ![]() ![]() ![]() 25- Huzurluyum ;İlahi huzur ve uyum , beni sarmalar ve içimde yer edinir ![]() ![]() 26- Esneğim ve Akıcıyım : Yeniliğe ve değişime açığım ![]() ![]() ![]() 27- Artık diğer insanların Korkularının E Sınırlamasının ötesine geçiyorum : Deneyimleri yaratan , “ benim “ aklımdır ![]() ![]() 28- Sevilmeye değerim : Sevgiyi kazanmak zorunda değilim ![]() ![]() ![]() 29- Düşüncelerim yaratıcıdır : Aklıma gelen her olumsuz düşünceye “ Dışarı “ derim ![]() ![]() ![]() 30- Cinsiyetimle barışığım : Cinsiyetimden ve vücudumdan , mutluluk duyuyorum ![]() ![]() ![]() 31- Yaşımla barışığım : Her yaşın kendine özgü mutlulukları ve deneyimleri vardır ![]() ![]() 32- Geçmiş geride kaldı; Bu, yeni bir gün ![]() ![]() ![]() 33- Tüm Eleştirileri Bırakıyorum : Yalnızca,karşılığında almak istediğim şeyi veriyorum ![]() ![]() 34- Unutmaya istekliyim : Diğerlerinin , kendileri için anlamlı olan her ne ise onu yaşamalarına izin veriyorum ve benim için anlamlı olan şeyi yaratmak için özgürüm ![]() 35- Anne babamı,Sevgiye ihtiyaç duyan küçük çocuklar gibi görüyorum : Anne babamın çocuklukları için şefkat duyuyorum ![]() ![]() ![]() 36- Evim,Huzur dolu bir cennetir : Evimi,sevgi ile kutsuyorum ![]() ![]() 37- Ben hayata “Evet” Dediğim sürece , Hayat bana “Evet” Der: Hayat,; her düşüncemi yansıtır ![]() ![]() 38- Benim için de olmak üzere,Herkes için yeterince var : Hayatın okyanusu, bolluğu ile birlikte cömerttir ![]() ![]() ![]() 39- Benim dünyamda herşey güzel : Hayatımdaki her şey işliyor, bugün ve ebediyen ![]() 40- İşim gerçekten tatmin edicidir : Sevdiğim şeyi yapıyorum ve yaptığım şeyi seviyorum ![]() ![]() 41- Hayat beni destekler : Hayat, beni tatmin olmam için yarattı ![]() ![]() ![]() 42- Geleceğim parlak : Bugün sınırsız sevgi, ışık ve sevinç ile yaşıyorum ![]() ![]() 43- Hayata yeni kapılar açıyorum : Sahip olduğum şeyden keyif alıyorum ve canlı, yeni deneyimlerin her zaman beni beklediğini biliyorum ![]() ![]() ![]() 44- Kendi gücüme sahip çıkıyorum ve kendi gerçeğimi sevgi ile yaratıyorum : Dünyamı ve deneyimlerimi sevgi ve bilinç ile şekillendirebilmek için daha fazla anlayış istiyorum ![]() 45- Artık harika bir iş yaratıyorum: Harika bir konumda olabileceğim ve iyi para kazanabileceğim, yaratıcı yeteneklerimi ve hünerlerimi kullanabileceğim, sevdiğim insanlar ile birlikte çalışabileceğim yeni ve harika bir pozisyon için bütünüyle açığım ve alıcıyım ![]() 46- Elimi attığım her işte başarılıyım : Artık yeni bir başarı farkında lığı yaratıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 47- Yeni kazanç yolları için açık ve alıcıyım : Artık iyiliğime olan şeyleri, beklenen ve beklenmeyen kaynaklardan alıyorum ![]() ![]() ![]() 48- Een iyisini hak ediyorum ve artık en iyisini kabul ediyorum : Gönençli ve sevgi dolu bir hayat sürmek için, aklım ve duygularım ile donanımlıyım ![]() ![]() ![]() 49- Hayat basit ve kolaydır : Herhangi bir anda bilmem gereken her şey, benim için zaten açıktır ![]() ![]() ![]() 50- Tüm durumlar için bütünüyle yeterliyim : Evrenin gücüne ve bilgeliğine sahip bir bireyim ![]() ![]() 51- Vücudumun mesajlarını sevgi ile dinliyorum : Vücudum, her zaman optimum sağlık için işliyor ![]() ![]() ![]() 52- Yaratıcılığımı ifade ediyorum : Sahip olduğum ve bana özgü yetenekler ve hünerler, içimde akıyor ve bana derin doyum sağlayan biçimlerde ifade ediliyor ![]() ![]() 53- Olumlu değişim sürecindeyim : Doyum sağlayan biçimlerde açılımlarda bulunuyorum ![]() ![]() ![]() 54- Benzersizliğimi kabul ediyorum : Hiçbir rekabet ve hiçbir karşılaştırma, söz konusu değildir; çünkü hepimiz farklıyız ve öyle olmalıyız ![]() ![]() ![]() 55- Tüm ilşkilerim uyuma dayalıdır : Akıllarımızda ve kalplerimizde uyumu yarattığımızda , onu hayatlarımızda bulacağız ![]() ![]() ![]() 56- İçimize bakmak güvenlidir : Diğer insanların görüş ve inanç katmanları üzerinde ilerlerken, içimde görkemli bir varlı – akıllı ve güzel – görüyorum ![]() ![]() 57- Gittiğim her yerde sevgiyi yaşıyorum : Sevgi her yerde ![]() ![]() ![]() 58- Kendimi Sevdiğimde ve kabul ettiğimde, Diğerlerini sevmek kolaydır : Benim kalbim açık ![]() ![]() ![]() ![]() 59- Güzelim ve herkes beni seviyor: Çevreme kabul duygusu yaşıyorum ve başkaları tarafından derinden seviliyorum ![]() ![]() 60- Kendimi seviyorum ve onaylıyorum : Yaptığım her şeyi, takdir ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 61- Kararlı bir insanım : İçimdeki bilgeliğe güveniyorum ve kararlarımı rahatlıkla verebiliyorum ![]() 62- Seyahat ettiğimde her zaman güvendeyim : Hangi ulaşım aracını seçersem seçeyim, güven ve emniyet içerisindeyim ![]() 63- Anlayış seviyem sürekli artıyor : Her gün yüksek benliğimden, hayata dair anlayışımı daha derin kılabilme ve beni hüküm ve ön yargının ötesine taşıma yeteneğini istiyorum ![]() 64- Artık mükemmel eşi kabul ediyorum : İlahi Aşk, artık beni mükemmel eş ile sevgiye dayalı bir ilişkiye doğru götürüyor ve benim orada kalmamı sağlıyor ![]() 65- Güvenlik şimdi ve ebediyen bana ait : Sahip olduğum ve var olduğum her şey, güven ve emniyet içerisinde ![]() ![]() 66- Dünyanın iyileşmesi artık gerçekleşiyor ![]() ![]() ![]() 67- Devletimi sevgi ile kutsuyorum : Devletimizdeki her insanın sevgi dolu, dürüst, onurlu olduğuna ve tüm insanların daha iyi bir yaşam sürmesi için gerçekten çalıştığına inanıyorum ![]() 68- Ailemi seviyorum : Sevecen,uyumul,neşeli,sağlıklı bir aile var ve hepimiz mükemmel bir iletişime sahibiz ![]() 69- Çocuklarım ilahi olarak korunmaktadır : İlahi bilgelik, çocuklarımızın her birinin içinde bulunmaktadır ve çocuklarımız gittikleri her yerde neşeli, güvenli ve emindir ![]() 70- Tanrının yarattığı herşeyi seviyorum – Büyük ya da küçük K, Fark etmeksizin : Tüm canlılarla kolaylıkla ve sevgi ile iletişim kuruyorum ve onların bizim sevgi ve korumamıza ihtiyaç duyduklarına inanıyorum ![]() 71- Bebeğimin doğumunu yaşamayı seviyorum : Doğum mucizesi, normal ve doğal bir süreçtir, ben bu süreci kolaylıkla,zahmetsizce ve sevgi ile yaşayacağım ![]() 72- Bebeğimi seviyorum : Bebeğim ve ben ; keyifli,sevgi ve barış dolu bir ilişkiye sahibiz ![]() ![]() 73- Vücudum esnektir : İyileşme enerjisi; her organın,eklemin ve hücrenin içinde sürekli olarak akar ![]() ![]() 74- Farkındayım : Benliğime,vücuduma ve hayatıma dair farkında lığımı sürekli olarak artırıyorum ![]() ![]() 75- Egzersiz yapmayı seviyorum : Egzersiz, genç ve sağlıklı kalmama yardımcı olur ![]() ![]() ![]() 76- Refah benim kutsal hakkım : Hayatımın içinden akan refahı hak ediyorum ve seve seve kabul ediyorum ![]() ![]() 77- İilahi bilgelik ile bağ kuruyorum: Her gün, Evrenin tüm bilgeliği ile bağ kurmak üzere içime yöneliyorum ![]() ![]() 78- Bugün hayata yeni gözlerle bakıyorum : Hayatı yeni ve farklı bir biçimde görmeye, daha önce fark etmediğim şeyleri görmeye istekliyim ![]() ![]() 79- Bugün ile aynı ritimdeyim : Hayatta yeni olana karşı açık ve alıcıyım ![]() ![]() 80- Mükemmel kilomu koruyorum : Aklım ve vücudum, dengeli ve uyumludur ![]() ![]() 81- Mükemmel biçimdeyim : Vücuduma özen göstermeyi seviyorum ![]() ![]() ![]() 82- Hayvanlarım sağlıklı ve mutlu : Hayvanlarım ile sevgiye dayanarak iletişim kuruyorum ve onlar da gerek zihinsel gerekse fiziksel olarak kendilerini nasıl mutlu edebileceğimi bana ifade ediyor ![]() ![]() ![]() 83- Doğal bir bahçem var: Sevgi ile dokunduğum her bitki, buna tüm ihtişamı ile büyüyerek karşılık veriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 84- Bu büyük bir iyileşme günü : Kendimi ve çevremde iyileşmek için hazır olan insanları iyileştirmek için, evrenin iyileştirici enerjileri ile bağ kuruyorum ![]() ![]() 85- Hayatımdaki yaşlıları seviyorum ve onlara saygı duyuyorum : Hayatımdaki yaşlılara, en büyük sevgi ve saygı ile davranıyorum; çünkü onların akıllı ve harika birer bilgi, deneyim ve gerçeklik kaynağı olduğunu biliyorum ![]() 86- Aracım benim için güvenli bir cennettir : Aracımı kullanırken ; bütünüyle güvenli, sakin ve rahatım ![]() ![]() 87- Müzik, Hayatımı zenginleştiriyor : Vücudumu ve ruhumu zenginleştiren, ahenkli ve coşkulu müziklerle hayatımı dolduruyorum ![]() ![]() 88- Düşüncelerimi nasıl Ssusturabileceğimi biliyorum : İhtiyaç duyduğumda, huzur ve sessizliği hak ediyorum ![]() ![]() ![]() 89- Görünümüm Benliğime duyduğum sevgiyi yansıtıyor : Her sabah kendime güzelce çeki düzen veriyor,benliğime verdiğim değeri ve Hayat sevgimi yansıtan giysiler giyiyorum ![]() ![]() 90- Dünyadaki tüm zamana sahibim : Bugün tamamlamam gereken her iş için yeterince zamanım var ![]() ![]() 91- Kendime bir tatil armağan ediyorum : Zihnimi ve vücudumu dinlendirmek üzere, kendim için tatiller planlıyorum ![]() ![]() ![]() 92- Çocuklar beni sever : Çocuklar beni sever ve benimle birlikte iken kendilerini güvende hisseder ![]() ![]() ![]() 93- Rüyalarım bir bilgelik kaynağıdır : Hayata dair sorularımın pek çoğunun ben uyurken yanıtlanabileceğine inanıyorum ![]() ![]() 94- Çevremde olumlu insanlar olmasını sağlıyorum : Arkadaşlarım ve yakınlarım, sevgi ve olumlu enerji saçmaktadır ; ben de bu duygular ile yanıt veriyorum ![]() ![]() 95- Mali durumumu sevgi ile idare ediyorum: Çeklerimi yazarken ve faturalarımı öderken, bunu minnet ve sevgi ile yapıyorum ![]() ![]() 96- İçimdeki çocuğu seviyorum : İçimdeki çocuk, nasıl oynayacağını, seveceğini ve şaşıracağını biliyor ![]() ![]() 97- İhtiyaç duyduğum yardım isterim : İhtiyaç duyduğumda, kolaylıkla yardım isterim ![]() ![]() 98- Bayramlar sevgi ve neşe zamanıdır : Ailem ve arkadaşlarım ile bayramları kutlamak,her zaman eğlencelidir ![]() ![]() 99- Gün içerisinde karşılştığım insanların tümüne karşı sabırlı ve kibarım : Mağazalardaki satıcılara, restoranlardaki çalışanlara, güvenlik personeline ve gün içerisinde karşılaştığım diğer herkese kibar ve sevgi dolu düşünceleri gönderiyorum ![]() ![]() 100- Ben empati kurabilen bir insanım : Diğer insanların düşüncelerine ve duygularına karşı duyarlıyım ![]() ![]() 101- Gezegenim, Benim için önemlidir : Bu gezegeni sevgi ile kutsuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizinle bu fikirleri paylaşmama izin verdiğiniz için teşekkür ederim ![]() Loıs L ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|