Karşı Cins Etkileşimi Olumlaması |
07-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karşı Cins Etkileşimi OlumlamasıErkekler İçin Kadınlarla kolayca küçük konuşmalar yapıyorum Kadınların yanında rahat ve huzurluyum Kadınlar beni karşı konulmaz buluyor kadınların yanında sakinim Alfa bir erkeğim Usta bir baştan çıkarıcıyım Ben seksiyim Kadınlarla bir aradayken gözlerine bakıyorum Güzel kadınları çekiyorum Herhangi bir kadına kolaylıkla gidip,onunla konuşmaya başlıyorum Kadınlarla buluşmak benim için gitgide daha kolay oluyor Kadınları kolayca güldürebiliyorsun reddedilmenin benim üzerimde bir etkisi yok Kadınlarla buluşmayı seviyorum Başarılı kadınlarla karşılaşıyorum Bayanlar İçin Erkekler bana doğru çekiliyor Erkeklerin yanında kendimden eminim Harika adamlarla kolayca karşılaşıyorum kendimden eminim Erkeklerle buluşmaktan keyif alıyorum Harika bir mizah anlayışım var Erkeklerle kolayca göz kontağı kuruyorum Sevgi dolu,yardımsever,şefkatli ve çekiciyim Erkeklerin yanında rahatım Erkekler benimle konuşmaktan keyif alıyorlar Erkeklerle buluşmak benim için daha kolaylaşıyor Düzgün,nazik,iyi ve yardımsever erkekleri çekiyorum Erkeklerin yanında sakin ve rahatım Başarılı erkekler sık sık bana yaklaşıyor |
Karşı Cins Etkileşimi Olumlaması |
07-23-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karşı Cins Etkileşimi OlumlamasıBayanlar İçin Erkekler bana doğru çekiliyor Erkeklerin yanında kendimden eminim Harika adamlarla kolayca karşılaşıyorum kendimden eminim Erkeklerle buluşmaktan keyif alıyorum Harika bir mizah anlayışım var Erkeklerle kolayca göz kontağı kuruyorum Sevgi dolu,yardımsever,şefkatli ve çekiciyim Erkeklerin yanında rahatım Erkekler benimle konuşmaktan keyif alıyorlar Erkeklerle buluşmak benim için daha kolaylaşıyor Düzgün,nazik,iyi ve yardımsever erkekleri çekiyorum Erkeklerin yanında sakin ve rahatım Başarılı erkekler sık sık bana yaklaşıyor --- Sonraki mesaj --- Deneyelim bakalım hayırlısı |
|