Fiziksel Sağlık İçin Olumlamalar |
07-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fiziksel Sağlık İçin OlumlamalarŞimdi, fiziksel bedende olmanın sağlığını, canlılığını, sevincini ve memnuniyetini sağlayacak seçimler yapıyorum Bilgece seçimler yapıyorum Şimdi, fiziksel bedenimin sağlığı ile ilgili tüm anlaşmaları veya kontratları iptal ediyorum, salıveriyorum, bırakıyorum ve dönüştürüyorum Bedenimin çeşitli sistemlerini onurlandırıyorum ve saygı duyuyorum Bedenim ile ilgili her şeyi seviyorum Bedenim yaşayan Tanrı’nın mükemmel ve kutsal bir tapınağıdır Bedenim Tanrı’nın Dünya üzerindeki ifadesidir Bedenim Tanrı’nın parçasıdır Bedenim, bedene sahip olmayı seçtiğim sürece sağlıklı, genç ve hastalıktan özgür kalacak Bedende ne kadar kalmak istediğimi seçebilirim Eğer bedenimi terk etmeyi seçersem, bunu sevinçle, hoş şekilde, ve acısız bir şekilde yapabilirim Bedenim ile ilgili veya bedenimin çeşitli parçaları ile ilgili tüm yargıları tamamen ve ebediyen salıveriyorum Bedenim sadık bir hizmetkardır Bedenimden zevk almak hoşuma gidiyor Bedenim bana bir çok zevkler getirir Bedende olmayı seviyorum Bedende olmak güvenlidir Maddi plana bağımlı olmayacağım ve ruh olduğumu unutmayacağım Bedenim spiritüel doğamın bir ifadesidir Işıldayan fiziksel bedenim vasıtası ile spiritüel doğamı ifade ediyorum Şimdi kendimdeki veya başkalarındaki tüm hastalıkları iyileştirme gücüne sahibim Şimdi ışıldayan sağlığı seçiyorum Hastalığa veya rahatsızlıklara yatırım yapmayı (yetki vermeyi) salıveriyorum Hastalık ve rahatsızlık istediğim hiçbir şeyi sunmazGereksinim duyduğum tüm dikkati, sevgiyi ve dersleri, sağlıklı kalırken alıyorum Bedenim herhangi bir şekilde beni sınırlamaz Ben, bedenim olup olmamasına bakmaksızın sınırsız ve özgürüm Ölümsüz, ebedi bir bedende yaşama yeteneğim var Bedenimi materyalize ve demateryalize etme yeteneğine sahibim Bedenimi ışınlama yeteneğine sahibim Bedenim saf, temiz ve günahlardan ve suçluluktan arınmıştır Fiziksel bedenim dahil, varlığımın her seviyesinde tamamen ve bütünüyle masumum |
|