![]() |
Fiziksel Sağlık İçin Olumlamalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fiziksel Sağlık İçin Olumlamalar![]() Şimdi, fiziksel bedende olmanın sağlığını, canlılığını, sevincini ve memnuniyetini sağlayacak seçimler yapıyorum ![]() ![]() Şimdi, fiziksel bedenimin sağlığı ile ilgili tüm anlaşmaları veya kontratları iptal ediyorum, salıveriyorum, bırakıyorum ve dönüştürüyorum ![]() Bedenimin çeşitli sistemlerini onurlandırıyorum ve saygı duyuyorum ![]() Bedenim ile ilgili her şeyi seviyorum ![]() Bedenim yaşayan Tanrı’nın mükemmel ve kutsal bir tapınağıdır ![]() Bedenim Tanrı’nın Dünya üzerindeki ifadesidir ![]() Bedenim Tanrı’nın parçasıdır ![]() Bedenim, bedene sahip olmayı seçtiğim sürece sağlıklı, genç ve hastalıktan özgür kalacak ![]() ![]() ![]() Bedenim ile ilgili veya bedenimin çeşitli parçaları ile ilgili tüm yargıları tamamen ve ebediyen salıveriyorum ![]() Bedenim sadık bir hizmetkardır ![]() Bedenimden zevk almak hoşuma gidiyor ![]() ![]() Bedende olmayı seviyorum ![]() Bedende olmak güvenlidir ![]() Maddi plana bağımlı olmayacağım ve ruh olduğumu unutmayacağım ![]() Bedenim spiritüel doğamın bir ifadesidir ![]() ![]() Şimdi kendimdeki veya başkalarındaki tüm hastalıkları iyileştirme gücüne sahibim ![]() ![]() Hastalığa veya rahatsızlıklara yatırım yapmayı (yetki vermeyi) salıveriyorum ![]() ![]() ![]() Bedenim herhangi bir şekilde beni sınırlamaz ![]() ![]() Ölümsüz, ebedi bir bedende yaşama yeteneğim var ![]() ![]() ![]() Bedenim saf, temiz ve günahlardan ve suçluluktan arınmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|