Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fiziksel, için, olumlamalar, sağlık

Fiziksel Sağlık İçin Olumlamalar

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fiziksel Sağlık İçin Olumlamalar

Şimdi, fiziksel bedende olmanın sağlığını, canlılığını, sevincini ve memnuniyetini sağlayacak seçimler yapıyorum Bilgece seçimler yapıyorum

Şimdi, fiziksel bedenimin sağlığı ile ilgili tüm anlaşmaları veya kontratları iptal ediyorum, salıveriyorum, bırakıyorum ve dönüştürüyorum

Bedenimin çeşitli sistemlerini onurlandırıyorum ve saygı duyuyorum

Bedenim ile ilgili her şeyi seviyorum

Bedenim yaşayan Tanrı’nın mükemmel ve kutsal bir tapınağıdır

Bedenim Tanrı’nın Dünya üzerindeki ifadesidir

Bedenim Tanrı’nın parçasıdır

Bedenim, bedene sahip olmayı seçtiğim sürece sağlıklı, genç ve hastalıktan özgür kalacak Bedende ne kadar kalmak istediğimi seçebilirim Eğer bedenimi terk etmeyi seçersem, bunu sevinçle, hoş şekilde, ve acısız bir şekilde yapabilirim

Bedenim ile ilgili veya bedenimin çeşitli parçaları ile ilgili tüm yargıları tamamen ve ebediyen salıveriyorum

Bedenim sadık bir hizmetkardır

Bedenimden zevk almak hoşuma gidiyor Bedenim bana bir çok zevkler getirir

Bedende olmayı seviyorum

Bedende olmak güvenlidir

Maddi plana bağımlı olmayacağım ve ruh olduğumu unutmayacağım

Bedenim spiritüel doğamın bir ifadesidir Işıldayan fiziksel bedenim vasıtası ile spiritüel doğamı ifade ediyorum

Şimdi kendimdeki veya başkalarındaki tüm hastalıkları iyileştirme gücüne sahibim Şimdi ışıldayan sağlığı seçiyorum

Hastalığa veya rahatsızlıklara yatırım yapmayı (yetki vermeyi) salıveriyorum Hastalık ve rahatsızlık istediğim hiçbir şeyi sunmazGereksinim duyduğum tüm dikkati, sevgiyi ve dersleri, sağlıklı kalırken alıyorum

Bedenim herhangi bir şekilde beni sınırlamaz Ben, bedenim olup olmamasına bakmaksızın sınırsız ve özgürüm

Ölümsüz, ebedi bir bedende yaşama yeteneğim var Bedenimi materyalize ve demateryalize etme yeteneğine sahibim Bedenimi ışınlama yeteneğine sahibim

Bedenim saf, temiz ve günahlardan ve suçluluktan arınmıştır Fiziksel bedenim dahil, varlığımın her seviyesinde tamamen ve bütünüyle masumum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com