![]() |
Olumlama İle Kilo Verme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olumlama İle Kilo VermeSelam arkadaslar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi kontrolümü her şekilde her zaman ve her durumda elimde tutarım ![]() Yemek için oturduğum her seferhedefime ulaşma konusundaki kararlılığımı tekrar doğrularım ![]() ![]() İster evde ister dışarıda yiyeyimdaha az yemekten gerçekten hoşlanıyorum ![]() Kilo vermenin kolay ve netice veren bir yolutabağımda ve çatalımda daha az yiyecektir ![]() ![]() ![]() Yemek için oturduğumdahiç kimsenin beni etkilemesine ayartmasına veya olumsuz bir şekilde cesaretimi kırmasına izin vermem ![]() Ne yediğim ve ulaştığım hedefler bana bağlıdır ![]() ![]() Başkalarının benim Başarımdan yararlanabileceğini bilmeme rağmen benkilo verme hedeflerime kendi kişisel nedenlerimden dolayı ulaşıyorum ![]() ![]() Hiçbir şey beni yemem gerekenden bir lokma fazlası için baştan çıkaramaz ![]() ![]() Önüme bir çok yiyeceğin konduğu durumlarla karşılaşmak benim için sorun değil ![]() ![]() Yemeğe oturmaktan hoşlanırım ![]() ![]() Yemeğe oturduğumda bana hedefimi hatırlatacak yada yememem gereken bir şeyi yememi engelleyecek birisine ihtiyacım yok Kendim için tam sorumluluk alıyorum ve hiç kimsenin bunu benim için yapması gerekmiyor ![]() Kilomu ve iştahımı kontrol etmek benim için kolay ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|