Aşk Olumlaması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk OlumlamasıOnu kolayca affediyorum böylece ruhum özgürleşiyorbedenim rahatlıyorduygularım doğal haline dönüyor ![]() Yumuşak bir sesle konuşuyorsevgi dolu ifadeler kullanıyorum ![]() Bağlanmakla ilgili bütün korkularımdan kolayca arınıyorum ![]() Aşkı neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum kalbimin kapılarını ardına kadar açıyorum ve harikulade bir sevgilinin hayatıma girmesine izin veriyorum![]() Sevgi dolu ve uyumlu ilişkiler içindeyim… Varlığımın derinlerinde sonsuz bir sevgi kaynağı var ![]() Gittiğim her yerde mıknatıs gibi sevgiyi çekiyorum herkes bana beğeni dolu gözlerle bakıyor![]() Hayatıma sadece sağlıklı ilişkileri çekiyorum ![]() Duygularımı kolaylıkla ifade edebiliyorum sevginin gözleriyle görmeyi seçiyorum![]() Girdiğim her ortam da yeni arkadaşlar ediniyor güçlü dostluklar kuruyorum ben başkalarına ulaştıkça daha da çok insan bana ulaşıyor![]() Hayatımda harika bir insan var birbirimizi seviyor ve destekliyoruz![]() ![]() Hayatla uyum içinde ilerliyorum kendimi seviyorum her köşede kendimi yeni bir mutluluğun beklediğini biliyorum![]() ![]() Beklentilerimden özgürleşiyorum ve kendimi ilişkinin akışına bırakıyorum… nil gün sevgiyle hep mutlu kalın iyi ki varsınız Alıntıdır ![]()
|
|
Aşk Olumlaması |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk OlumlamasıOnu kolayca affediyorum böylece ruhum özgürleşiyorbedenim rahatlıyorduygularım doğal haline dönüyor ![]() Yumuşak bir sesle konuşuyorsevgi dolu ifadeler kullanıyorum ![]() Bağlanmakla ilgili bütün korkularımdan kolayca arınıyorum ![]() Aşkı neşeyi ve özgürlüğü seçiyorum kalbimin kapılarını ardına kadar açıyorum ve harikulade bir sevgilinin hayatıma girmesine izin veriyorum![]() Sevgi dolu ve uyumlu ilişkiler içindeyim… Varlığımın derinlerinde sonsuz bir sevgi kaynağı var ![]() Gittiğim her yerde mıknatıs gibi sevgiyi çekiyorum herkes bana beğeni dolu gözlerle bakıyor![]() Hayatıma sadece sağlıklı ilişkileri çekiyorum ![]() Duygularımı kolaylıkla ifade edebiliyorum sevginin gözleriyle görmeyi seçiyorum![]() Girdiğim her ortam da yeni arkadaşlar ediniyor güçlü dostluklar kuruyorum ben başkalarına ulaştıkça daha da çok insan bana ulaşıyor![]() Hayatımda harika bir insan var birbirimizi seviyor ve destekliyoruz![]() ![]() Hayatla uyum içinde ilerliyorum kendimi seviyorum her köşede kendimi yeni bir mutluluğun beklediğini biliyorum![]() ![]() Beklentilerimden özgürleşiyorum ve kendimi ilişkinin akışına bırakıyorum |
|
|
|