![]() |
Lusid Rüya Olumlamaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lusid Rüya OlumlamalarıHer an rüyalarımın daha çok bilincine varıyorum ![]() Ben rüya görürken, rüya gördüğümü hatırlarım ![]() Rüyalarım, rüya gördüğümü pek çok işaretle anımsatır ![]() Rüyalarımın kontrolünü alır ve lusid (bilinçli) olurum ![]() Ben rüya görürken rüya gördüğümün farkında olurum ![]() Rüya gördüğümde her rüya net işaretler sunar ![]() Rüyanın belirtilerini tanırım ve rüya gördüğümü hatırlarım ![]() Rüyalarımı hatırlar ve onları yazarım ![]() Tuhaf şeyler olduğunda, hemen “bu bir rüya mı?” diye sorarım ![]() Hatırladığım pek çok rüyam var ![]() Rüyalarımı hatırlamada iyiyimdir ![]() Rüyalarım ilham verici ve öğreticidir ![]() Ben bir lusid (bilinçli) rüya görücüyüm ![]() Şu anda lusid (bilinçli) rüya görmeye niyet ediyorum ![]() Ben rüya görürken “rüya görüyor muyum?” diye sormayı hatırlarım ![]() Rüyalarımın kontrolünü almak kolaydır ve lusid (bilinçli) olurum ![]() Şimdi uyanığım Rüya dünyasında uyanığım ![]() Lusid rüya görmek eğlenceli ve kolaydır ![]() Dünya bilincimi rüya içine taşıdım ve rüya içinde rüya görmekte olduğumun farkındayım, tüm varlığım uyanık ![]() Rüyada olduğumu farketmeme engel olan tüm tıkanıklıkları salıyorum ![]() Ölüm korkumu salıyorum ![]() ![]() Rüya gören bilincimin farkındalığına genişliyorum ve gördüğüm rüyaların farkına varıyorum ![]() ![]() Tüm varlığım ve bunun dışında varolan evren bir rüya ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|