Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
niyet, olumlama

Niyet Ve Olumlama

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Niyet Ve Olumlama

Niyet kalpten sevgi ve iradeyle bir şeyi yapmaya kesin karar vermenizle oluşur

Niyetlerinizin gerçekleşebilmesi için onu enerjisel olarak da desteklemelisinizÖrneğin bir araba almaya niyet ettiğinizde onu alabilmek için gerekli şartları da oluşturmalısınız

( Galerileri gezmek, deneme sürüşleri yapmak, fiyatları araştırmak gibi)Bir anda kalbinize gelip giden şeyler sizin niyetleriniz değildirBunlar genelde düşüncelerinizdir niyetler de irade ve seçim vardırNiyetleriniz bilinç düzeyindedirBirşeye niyet ederken kararlı olmanız, inancınız, düşünce tarzınız

Olumlamaları sadece kendiniz için kullanabilirsiniz

Olumlamalar bilinçaltı düzeyinde işlerlerBir olumlamanın bilinçaltınıza yerleşme süresi 21 gündürbunu 40 gün de alışkanlığa çevirebilirsinizBilinçaltında ve çeşitli bilinç tabakalarında zaman kavramı olmadığı için olumlamalarınız şimdiki zamanda olmalıdır

Bir olumlama nefsimize veya egomuza değil yüksek değerlere hitap etmelidir(Ben diğerlerinden daha başarılıyım değil hepimiz başarılıyızOlumlamalarda “hayır”, “yok”, “değil” gibi kelimeler kullanmamalısınız(“başarısız değilim” değil “Başarılıyım”)

Gündelik Hayatta Kullanabileceğiniz Bazı Olumlamalar;

• Bugün olacak her şey büyümem için gerekliBugünü sevgiyle kabul ediyorum
  • Şu anda iradeyi Tanrı’nın sevgi dolu ellerine bırakıyorumHerşey yolunda
  • Tüm kanallarım paraya ve diğer maddi kaynaklara açıkSonsuz bereket ve bolluk hayatıma akıyorOnları diğer insanlarla paylaşmak beni dahada mutlu ediyor
  • Sağlıklı olmayı seçiyorum sağlığımı korumayı ve bunun tadını çıkartmayı seçiyorum
  • Kendi varlığımı sevgiyle kabul ediyorum ben varım sevgi ve huzurla ben varım

- Alıntı -

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com