Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çok, inanç, kanser, tedavisinde, önemli

Kanser Tedavisinde İnanç Çok Önemli...

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kanser Tedavisinde İnanç Çok Önemli...



Amerikan Teknoloji Değerlendirme Ofisi, Journal of Family Practice adlı dergiye son on yılda dinle ilgili yayımlanan araştırmaları değerlendirmiş ve dinin kanserden iyileşme sürecinde son derece etkili olduğu sonucuna varılmış Dindarlığın özellikle ruh sağlığında %92 iyileşme sağladığı belirtilmiş1988'de San Francisco'da yapılan bir çalışmada, kalp krizi nedeniyle koroner yoğun bakımda olan hastalardan dua edenlerin daha az antibiyotiğe ihtiyaç duydukları ve daha az komplikasyon yaşadıkları tespit edilmiştir Kansas şehrinde bir hastanede dua eden grupta %11 oranında daha az komplikasyon yaşandığı gözlemlenmiştir İtalya'da Katolik Kilisesinin yaptığı araştırma sonucuda dua ve inancın hastaların bağışıklık sistemini güçlendirdiğini göstermiştir Hangi dinden olursa olsun inançlı insan hastalığı yenme konusunda daha avantajlı Tıbbi tedavilerin yanında inancın sadece ruhsal olarak değil fiziksel olarak bağışıklık sistemini güçlendirmesi bakımından etkili olduğu yapılan araştırmalar sonucunda görülmüştür Rabbim inançla birlikte bu hastalığı yenmeyi nasip etsin

Kaynak; Kansere Çözüm Var Onkoloğundan Beslenme Uzmanına Rüya Takımın Kanserden Kurtuluş Reçeteleri

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.