Anne Ve Bebek Oyunları(Misafir Oyunu) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anne Ve Bebek Oyunları(Misafir Oyunu)![]() — Tık, tık tık (Baş parmakla başa vurulur ) — Efendim, efendim (İşaret parmağı hareket ettirilir )— Kim o? — Konuk geldi konuk ![]() — Konuk geldi konuk — Ne istiyor konuk?— Ne istiyor konuk? — Bir yatacak yer ![]() — Bir yatacak yer (El başa vurulur ve baş hafifçe yatırılır ) — Söyle içeri girsin (El ile kapı açma hareketi yapılır )— Dur babama sorayım Baba, baba! — Allah rahatlık versin (İki el yanağa konur ve yatılır )Bu oyunu drama yapabiliriz… |
|
Anne Ve Bebek Oyunları(Misafir Oyunu) |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anne Ve Bebek Oyunları(Misafir Oyunu)lalyüreğim Nickli Üyeden Alıntı — Tık, tık tık (Baş parmakla başa vurulur ) — Efendim, efendim (İşaret parmağı hareket ettirilir )— Kim o? — Konuk geldi konuk ![]() — Konuk geldi konuk — Ne istiyor konuk?— Ne istiyor konuk? — Bir yatacak yer ![]() — Bir yatacak yer (El başa vurulur ve baş hafifçe yatırılır ) — Söyle içeri girsin (El ile kapı açma hareketi yapılır )— Dur babama sorayım Baba, baba! — Allah rahatlık versin (İki el yanağa konur ve yatılır )Bu oyunu drama yapabiliriz… güzelmiş ![]()
|
|
|
|