Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dökülmesine, etkili, sac, ucuz, yöntem

Saç Dökülmesine Ucuz Ve Etkili Bir Yöntem

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Saç Dökülmesine Ucuz Ve Etkili Bir Yöntem

saclarınızı hergün bikac kere sac diplerine masaj yaparak maden suyuyla yıkamak hem sac cıkarıyor hem de sac dökülmesini önlüyor

Ben bunu gecen sene bi arkadasımdan duymustum bir senedir uyguluyorum saclarım cok dökülüyordu ve yer yer seyrelmeler oluyordu simdi saclarım dökülmüyor ve yeni saclar cıktı eskisinden daha kuvvetli oldu saclarımama maden suyunu uygularken sac diplerinin kesinlikle temiz olması gerekiyor

Ayrıca ben sampuanımın icine 75 damla cam terebentin yağı damlattım bunun da etkisi oldugunu düsünüyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com