Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
için, isteyenler, saçlarını, uzatmak

Saçlarını Uzatmak İsteyenler İçin...

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sarımsağı ezin, havucu çok küçük parçalara kesin (tırnaktan bile küçük olsun ) yada rendeleyin; havucu ve sarımsağı cezveye koyun1 su bardağı su ilave edin 15 dk kaynatın kaynattıktan sonra cezveye susam yağı ve hint yağını koyun bir kaşıkla karıştırın yaklaşık 2 dakika karıştırmanız yeterli sonra bu kıvamı saçınıza sürün 30 dakika bekletin ve saçınızı ılık suyla yıkayın, 5 dakika daha bekleyin ve sonradan saçlarınız yağlı kalmasın diye fazla sıcak olmasın sıcak suyla yıkayın bu formülü haftada 2 kere yapın saçlarınız 15 günde 10 santim uzayacaktır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-22-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ben hemen bir bilgi geçeyim, yapmak isteyenler akıllarında bulundursun
Şincik benim saçlarım baya uzundur, ama daha da uzatmak gibi bir inat yaptım zamanındaVe bu tür bir uygulama yaptım
Evet gerçekten uzatıyor, amma velakin saçları normalden daha hızlı uzattığı için, doğal olarak kafa derisinde aşınmalar oluyorBu uygulamadan sonraki 1 ay saçlarınıza kar düşmüş misali kepekli dolaşmayı göze alıyorsanız güzel bir uygulama

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-22-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

PınaRakiP Nickli Üyeden Alıntı

Ben hemen bir bilgi geçeyim, yapmak isteyenler akıllarında bulundursun
Şincik benim saçlarım baya uzundur, ama daha da uzatmak gibi bir inat yaptım zamanındaVe bu tür bir uygulama yaptım
Evet gerçekten uzatıyor, amma velakin saçları normalden daha hızlı uzattığı için, doğal olarak kafa derisinde aşınmalar oluyorBu uygulamadan sonraki 1 ay saçlarınıza kar düşmüş misali kepekli dolaşmayı göze alıyorsanız güzel bir uygulama

ıyyy saç derisimi soyuluyor ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com