![]() |
Kalp İçin Şifalı Bitkiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalp İçin Şifalı BitkilerBezelye: Haftada 10 porsiyon domatesli bezelye yemeği yiyen bir erkeğin ![]() ![]() ![]() ![]() Kepekli Ekmek: Kalp hastalıklarıyla bağırsak kanseri için faydalıdır ![]() ![]() Kiraz: 100 gramında 40 kalori bulunuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çikolata: E vitamini ![]() ![]() ![]() Elma: Günde 5 adet yiyin ![]() Mısır Gevreği: Günde 1 tabak yeterli ![]() Salatalık: Diyet yapanların en büyük yardımcısı olan salatalık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurta: Tüm yiyecekler içinde en kaliteli proteini içerir ![]() ![]() ![]() ![]() Sarımsak : Mutfağınızdan eksik etmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Humus: E vitamini zengini humus ![]() ![]() Kavun: Bir kavunun yarısı insan vücudunun günlük C vitamininin ihtiyacının tamamını ![]() ![]() ![]() ![]() Süt: Tam bir kalsiyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şeftali: Bir şeftali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pirinç: E ve B12 ve B vitaminleri ve potasyum içerir ![]() ![]() ![]() Tuz: Vücuttaki kan dolaşımını ve sinir sistemini düzenler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çay: Günde 2 bardak içilen çayla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ton Balığı: Kolesterol ve tansiyonu düzenler ![]() ![]() ![]() ![]() Hindi Eti: 125 gramı ![]() ![]() ![]() ![]() Karpuz: Bir dilimiyle günlük C vitamini ihtiyacınızın %80’nini karşılarsınız ![]() ![]() ![]() Kanser için Şifalı Bitkiler Kayısı: Antioksidan olan betakaroten açısından zengindir ![]() ![]() ![]() Tahıllar: Arpa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fasulye: Fasulye ![]() ![]() ![]() Pancar: Demir ve folik asit açısından zengin olan pancar eski çağladan beri kan hastalıklarının tedavisinde kullanılmaktadı r ![]() ![]() Lahana: Kanserli hücrelerin çoğalmasını önleyen karoten maddesi içerir ![]() Havuç: Tam 40 araştırma havuç tüketimi arttıkça kanser riskinin azaldığını ortaya koymuştur ![]() ![]() ![]() Nohut: Yağ düzeyi düşük ve kolesterol içermeyen nohut kalsiyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İncir: Potasyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarımsak: Bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve kansere ![]() ![]() ![]() Fındık: Kalp krizine karşı koruyucu olan E vitamini açısından zengin bir besindir ![]() ![]() Mercimek: B vitamini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zeytinyağı: İçindeki omega yağ asitleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soğan: Bağışıklık sistemini güçlendirir ![]() ![]() ![]() ![]() Şeftali: Teki bile insanın C vitamini ihtiyacının %50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pirinç: Pirinç mükemmel bir enerji kaynağıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Çilek: Kolesterol düzeyini düşürür ve sindirim sistemini düzenler ![]() ![]() Domates: Likopen açısından zengin ender bitkilerden biridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|