Nefesle Engelleri Kaldirma Egzersizi -Basit |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nefesle Engelleri Kaldirma Egzersizi -Basit(wahşinin yüksek hoşgörüsüne,pamuk kalbine sığınarak izin istiyorum bu başlığı açmak için başlığı pembe yapayım ki iyice yumuşasın ) arkadaşlar merhaba okudugum kitap ve dinlediğim kasetlerden harmanlayıp öğrendiğim bir yöntemi sizlerle paylasmak istiyorum umarım çok faydasını görürsünüz ![]() ![]() önemli olan okumak degil, bıkmadan uygulamaktır belirtmek isterim Mümkünse acık havada-dısarıda, en az 15 dk olmak kaydı ıle, yapabılırsenız 1 saate kadar burnumudan nefes alıp karnımıza-gögüse degil- doldurarak -nefesi icimizde tutmadan veriyoruz ve nefes alıp verirken sürekli kendime koydugum sınırları kaldırıyorum icimdeki sınırları kaldırıyorum yapabilirim, sahip olabilirim, alabilirim (işte istediginiz en önemli birkac sey neyse onu diyin) engelleri kaldırıyorum, hayatımı engelleyen yanlış inançları kaldırıyorum diyoruz gece uyumadan önce de, gerçekten çok istediginiz birsey icin bunu tekrar edin, mesela almak istediginiz birsey yattıgınız yerde, cok yapamıyorsanız 5 kez alıp verin nefesi, rahat olabilecekseniz alcak sesle söyleyin kendime koydugum sınırları kaldırıyorum hayatımdakı engellerı kaldırıyorum benı engelleyen ınanclarımı kaldırıyorum yapabilirim alabilirim başarabilirim sahip olabilirim istediginiz sey her ne ise mesela palto olsun isteginiz paltoyu alabilirim, alabilirim alabilirim diye tekrar edin, ve gercekten onu almanızı engelleyen hicbirsey olmasaydı, ne hissederdiniz? tek engel saatin gecenin bir yarısı olması,ve sizin yatakta yatıyor olmanız olsa, ertesi gün dilediginiz saatte gidip alabilecek olsaydınız ne hissederdiniz buna yogunlasın ve goreceksınız 1 hafta ıcınde ınanın ıstedıgınız sey gelıyor ben bazen yogunlasamıyorum ama bunu yaptıgım bırkac sey bana geldı nedense ılıskı konusunda denemedım hıc ama yapıcam simdi ales icin yapıyorum arkadaslar, bakalım sınavdan kac puan alıcam hiç calısmadım ahahaha |
|
|
|