|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çağırırsam, cinlerim, gününüdenemelerimyanılmalarım, görürsün |
Cinlerim Var Benim,Çağırırsam Görürsün Gününü!(Denemelerim-Yanılmalarım) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cinlerim Var Benim,Çağırırsam Görürsün Gününü!(Denemelerim-Yanılmalarım)Offf,of ![]() ![]() Tam 7 tane yarım kalan yazım var BaÅŸlıyorum,tam yazarken baÅŸka bir olay patlak veriyor,''ayy bunu kesin yazmalıyım,kızlar mutlaka okumalı'' diyorum,onu bırakıp baÅŸkasına baÅŸlıyorum,sonra bir olay daha,o da yarım kalıyor ''Elimi sallasam dengesizi,kalemimi sallasam d hikayesi'' gibi bir durumdayım yani Ah bir de biri farkıma varsa daha neler yazacam da,kör bu editörlerr körr anacığımm![]() ? Deminden beri düşünüyorum,neden olaylar hep beni buluyorlar diye ![]() ![]() Neden paratoner durumunda geziyorum ben?Neden açık hedefim?''Kapa çeneni,otur oturduÄŸun yerde,kimse bulmaz seni,bulaÅŸmaz'' diyorsunuz dimi?Kusura bakmayın ama,o kadar da deÄŸil artık yani Hep susuyoruz,hep 'banane'' diyoruz,sonra olan hep bize oluyor O ''amann,bana dokunmayan bin yaÅŸasın'' denen yılanlar,burnumuzun dibine kadar gelip bizi ve sevdiklerimizi sokmaya çalışıyor Yok kardeÅŸim,yılanın başını küçükken ezeceksin,yok baÅŸka çaresi![]() ![]() ![]() ? Bir taraflarım yırtılıyor(boÄŸazlarım,boÄŸazlarımm )''Düşà ¼nce Gücü'',''Düşünce Gücü'' diye![]() ![]() Anlamıyor kimse,anlatamıyorum ''Allahsız'' oluyorum,'kitapsız'' oluyorum,''dinsiz'' oluyorum Aslında kimin ne düşündüğünü hiç ama hiçç umursamayanlardanım ben ''Eyvallah,doÄŸrudur sizin Allahınızla benim Allahım farklı,al inancını git,bak kapı orada'' deyiveriyorum Evet olay bu kadar basit iÅŸte![]() ![]() Benim Allahım bana bir ''beyin'' verdi,''göz'' verdi,''ses'' verdi ''Düşün'' dedi,''öğren'' dedi,''konuÅŸ'' dedi Kader olgusu 2 taraflıdır;bir onun yazdığı,bir benim yazmama müsade ettiÄŸi![]() ![]() Herkese bir sıfat verip,bir ruh verip yaratıyor,lakin kimseyi yarattığı gün ki gibi bırakmıyor İnsan doÄŸmak deÄŸil mesele,İnsan gibi olmak![]() ![]() İşte birileri bunu anlamıyor![]() ![]() ![]() ? Ne mi oldu?Neler olmadı ki ![]() ![]() Åžu anda saat 14 20 Ben sabah 10 dan beri,bir ''sihirci''yle uÄŸraşıyorum Ne sihircisi olacak?Kendini Harry Potter sanan bir ![]() ![]() Ya neyse ya,açtırmayın çenemi,kapanmamasından geçtim,saygı sınırını aÅŸmaktan korkuyorum ''Hacı'' desem,''hacı''lara çok büyük hakaret,''hoca'' desem,akademisyenlere hakaret,''büyücü'' desem,kendime hakaret ''İslam Alimi'' desem zaten küllüyen hakaret![]() ''Sihirci'' iÅŸte,baÅŸka bir tanım,tanımlama,isim bulamadım ÅŸu anda,bununla idare edin ÅŸimdilik![]() ? Ya tamamm,anlatıyorum,aaaa ![]() ![]() Bir arkadaşımın görümcesi çok sıkıntılı günler geçiriyor EÅŸi kumarda ne var ne yok herÅŸeyini kaybetti ''Arkadaşım bak bu adam hasta,bu adamın tedavi olması lazım,hatta hatta buna psikolog+psikiyatrist lazım,bu iÅŸin sonu çok kötü olacak'' diye parçaladık kendimizi aylar boyu,dinlemedi Okudu-üfledi,okuttu- üfletti,''düzelecek düzelecek'' dedi,adam trilyona yakın tutarda bir mal varlığını eritti;yetmedi tefecisi tüfecisi derken,ortalık birbirine girdi Yek ekmeÄŸe muhtaç oldu,muhtaç bıraktı,bıraktığı yetmiyormuÅŸ gibi ÅŸiddet v s,hala da oynuyor,oynuyor![]() ![]() Uzun hikaye![]() ![]() ![]() ? Olmuyor arkadaÅŸlar,kiÅŸi ''ben karar verdim'' demezse,''ben bunu böyle yapmak istiyorum''demezse,inanmazsa olmuyoooor!HerÅŸey insanın kendine baÅŸlıyor,herÅŸey istemekle baÅŸlıyor,herÅŸey inanmakla baÅŸlıyor ![]() ? Çok güzel arkadaÅŸlarım var benim Hatta dostlarım,kardeÅŸlerim var Maddi-manevi yanında olacağım,maddi-manevi yanımda olduÄŸunu bildiÄŸim insanlar var ''Echo,pazartesi sabaha 2 000 ytl lazım,çarÅŸambaya verecem sana,ayarlaya bilirmisin?''dediÄŸinde,hiç ''neden,ne yapacaksın'' bile demeden ''tamam'' dedim Hayır ben nerden bileyim görümcesinin gözümün önünde ''bas bas paraları sihirciye'' yapacağımızı?? Sabah 10 da geldi ofise,yanında da görümcesi ![]() ![]() Hadi bir kahve içelim,içelim Çok şık süslü püslü bir zarfın içine koymuÅŸtum parayı,''aklımdayken vereyim,unuturum'' dedim(aaa,ben hayatta öyle direk taktim etmem kimseye parayı;alacak olan bayansa pembe,erkekse mavi ve çok şık,kendi ellerimle hazırladığım zarflarım vardır benim,onlarla teslim ederim Ayrı bir olaydır benim zarflarım Lüks manyağı deÄŸilim,karşımdakini önemserim hepsi bu)Zarfı görümcesine uzattı,''teÅŸekkür ederim echo'' dedi,''bunu vereceÄŸim kiÅŸiyi arasam,gelse burdan alsa olur mu?''''Aaa,ne demek dedim,tabii,buyursun gelsin,hatta bir de kahvemizi içsin''![]() ![]() ![]() ? Evet bence de çok safım,bu saflık,mutasyon geçirip salaklık mertebesine ulaşıyor zaman zaman,bu sefer beni çok geriyor,en hazmedemediÄŸim olay bu Meraksızım,kimsenin hayatında ne olup bittiÄŸi beni ilgilendirmiyor,bu mudur ki acaba sorunum?? Geldi adam ve gayet de adam gibi bir görünümde biri ![]() ![]() (Ya ne bilim ben?Hayatımda sihircimi gördüm?Kafamda çok farklı bir ÅŸekli vardı onların,bu adam tüm hayallerimi yıktı )Ben hala bilmiyorum birÅŸey,alacaklısına bir ödeme yapıyor sanıyorum![]() Bu benim o ellerimle yaptığım pembe zarfımı uzattı,öbürü de buna bir kavanoz su,bir de renkli kumaÅŸlara dikilmiÅŸ,böyle minik minik parçalar verdi Allahhhh,o anda bende düştü jeton;Paracıklarım bir sihircinin elinde ve resmen benim rızamla bu adam ofisime tecavüz etmiÅŸ durumda!Tutmayın beni!!!![]() Suratımda kalıp gibi bir gülümseme;''sakinim sakinim sakinim'' diye sessiz çığlıklar atıyorum,''afedersiniz,onlar nedir'' dedim Åžimdi 6 çift göz adama dikildi,cevap bekliyoruz ''Büyüü'' deme cesaretini gösterse,inanın bana birÅŸey yapmayacam,sadece polisi çağırıp ÅŸikayetçi olacam;2 ÅŸahit hazır,verilen,alınan para,ıvır zıvır herÅŸey ortada İş hiç uzamayacak yani Ya nasıl sakin,nasıl kibar,nasıl düzgün cümleler kuruyor,hayret bir ÅŸey ya!''Allahın izniyle ![]() ![]() ![]() kardeÅŸimizin(hep de bacı,kardeÅŸ olunur zaten) sıkıntısına çözüm olma adına aracılık yaptık,taktim ettiÄŸim ÅŸeyler de kardeÅŸimizin derdinin dermanı,korkmayınız efendim,islam alimiyim ben'' deyince,tabii koptu bende ipler ,fırladığım gibi ayaÄŸa'Çıkın dışarı dedim,dermanınızı da alın,hemen terkedin ofisimi!''? Tabii kızlar fırladı,''echo sakin ol,sen tanımıyorsun X efendiyi''(Hayır hem islam alimi,yetmezmiÅŸ gibi bir de efendi!,Osmanlı da birilerinin ilim irfan sahibi insana söylediÄŸi bir kelimeyi,ÅŸimdi bu sihirciye yakıştırıyorlar)Ben yatışacağıma,daha çok alevleniyorum!Benim arkadaşım,bana kalkmış ''sen tanımıyorsun X efendi'' tabirini kullanıyor ![]() ![]() Benim gibi bir kadının iÅŸyerine bir sihirci geliyor,karşıma oturuyor,gözümün önünde ödeme yapılıyor,ben ona kahve ikram ediyorum,yetmiyor,bir de efendi deniyor!![]() ![]() Benim kıyametim bu iÅŸte ya,yok kesin kamera ÅŸakası,birazdan biri ''gülümsee hadiii'' diyecek,bende ''eÅŸeksin sen'' diye basacam küfürü,sonra gülecez biz,tabii canım,böyle olacak!? Cıks,olmadı Ben geri oturdum o kalktığım koltuÄŸuma;öfke kontrolü![]() ![]() Adam gayet sakin kahvesini içmeye devam etti(kesin o da biliyor öfke kontrolü iÅŸini)birbirimize olan büyük aÅŸkımızı(!) ilan ede ede bakıştık bir süre![]() ![]() Bitirdi kahvesini,''Allah razi olsun'' dedi;''afiyet olsun'' dedim Yaslandı arkasına,dikti gözlerini,''Echo hanımcım,bana karşı neden bu kadar önyargılısınız'' dedi![]() ![]() ![]() ? Adam haklı ![]() Desteksiz öfkelendim İspatım yok Aptalca davrandım Çok piÅŸkin,bu ÅŸekilde baÅŸa çıkamam ben bunula![]() ![]() ''Haklısınız'' dedim,''ama sizde taktir edersiniz ki,etraf ÅŸarlatan kaynıyor'' '''Tabii,tabii,haklısınız,ben tepkinizi normal görüyorum,malum din istismarı en büyük rant kaynağı'' En ÅŸirin gülümsememle,''teÅŸekkür ederim anlayışınız için'' dedim ''Acaba uzmanlık alanınız nedir?''''Efenim siz hele bir kapatın önünüzde ki fincanı,hele bir bakalım siz nesiniz,kimsiniz,bir sıkıntınız,derdiniz var mıdır,sonra ben uzmanlık alanımı izah ederim ''? Hemen ters çevirdim kahve fincanını ![]() ![]() Aaa,ayağıma kadar gelmiÅŸ,kaçırır mıyım hiç?Bayılırım ya ben fal baktırmaya,tam benlik iÅŸler!''Yalnız kusura bakmayın,üzerimde hiç nakit kalmadı?''Rica ederim efendim,ben bakıma para almıyorum,ÅŸimdi nerden çıkardınız parayı?![]() ![]() (echo gözünü sevim sakin ol,canımsın sakin ol,bak sakın o 2 000 tl ne deme,suss,susss,sus !)? Fincan adamın önünde,ama kapalı ![]() '' Efendimmm, siz çok güzel bir insansınız''diye baÅŸladı söze![]() ![]() (Güzelim tabii,kör müsün,bir saattir bakıyorsun suratıma!)''Ruhunuz çok güzel,niyetiniz çok güzel,maneviyatınız çok yüksek,insanı deÄŸerleriniz çok yüksek,kimseyi kırmıyorsunuz,incitmiyorsunuz''(kırmıyorum tabii,bak cebindeki o 2000 tl benim o iyi niyetim sayesinde duruyor orda)''Çok üzüntüleriniz olmuÅŸ,allak bullak olmuÅŸsunuz,büyük sıkıntılar atlatmışsınız?''(Arada ki bu ? iÅŸaretlerine cevap yok,zaten ben genelde insanları yüzüne bakmadan konuÅŸurum,gözüm hep önümdeki kağıtlarda olur,boÅŸa heveslenme,seni yönlendirmeyeceÄŸim cevaplarla)''Nazarsız,gözsüz bir anınız geçmiyor(Annemin zoruyla taktığım nazar boncuklu bir kolye var boynumda,utanmasa ''at nalı tak kızım'' dicek,dünya güzeliyim ya ben,kesin nazar deÄŸer bana)Yıldınız da düşük sizin?Burcunuz ne?''Balığım ben''(külliyen yalan,alık durumunda hissediyorum o an kendimi,ordan çaÄŸrışım yaptı)''Evet,hatta yükseleniniz de baÅŸak sizin'' ''Siz daha iyi bilirsiniz,öyle diyorsanız öyledir'' Sayıyor,ÅŸusunuz busunuz,şöylesiniz,böylesiniz![]() ![]() ''Yalnızlık Allah'a mahsus Echo hanım''(Evet yalnızım,alyans malyans yok parmağımda,evlisin diyemezsin)''Önünüz çok açık,hele hele 2010 harika geçecek,çok seveceksiniz,çok sevileceksiniz,evlilik var Allahın izniyle(hadi gözünüz aydın kızlar,3-5 aya kurtuluyorsunuz benden),saÄŸlıklı sıhhatli çocuklarınız olacak,maddi yönden hiç sıkıntınız olmayacak,hatta o kadar çok paranız olacak ki,insanlara dağıtacaksınız,büyük hayırlara,mutluluklara vesile olacaksınız ''(Åžu dünyanın en zengin 100 adamı sıralamasına bir bakın bakalım kızlar,35+ olup,bekar kalan biri var mı,varsa bilin ki garanti onunla evlenecem ben,sakın kimse göz dikmesin,eniÅŸteniz olur) Lakin echo hanım![]() ![]() ![]() ? BaÅŸladık iÅŸte Åžimdi bu ''lakin'' kısmına kadar,çekim yaptık,ÅŸimdi lakinle beraber,itime baÅŸlıyoruz Önce mutluluk güzellik penceresinin önünde durduk,gülleri kokladık,ÅŸimdi felaket senaryolarını yazacaz,baÅŸka kokular koklayacaz![]() ![]() Ödüşüm biÅŸeyime karışacak,allak bullak olacam,ikilemlerim baÅŸlayacak Sıkıldım,daraldım,bunaldım,kestir ip attım;''TÅŸk ederim ama ben o ''lakin'' kısmından sonrasını almayayım,orası sizde kalsın,hemen sadede gelin,biliyorsunuz vakit boÅŸa harcanırsa bununda hesabını sorar yaradan Ne yapmak lazım bu tabloyu bozmamak için?? ''Echo hanım bu güzellikleri mutlulukları koruma altına almak lazım Kimsenin size zarar vermemesi,sizin huzurunuzu bozamaması lazım'' (Haklısın,bir gitsen ofisimden,bak nasıl gelecek huzurum geri)''Nasıl yapacaz bunu?''''![]() ![]() ![]() hazırlayacaz echo hanım,sürekli üstünüzde taşıyacaksınız'' ''Hııı,peki ne yazacak bunun içinde?'''Hahaha,alemsiniz eco hanım,müsade ederseniz bizimde kendimize sırlarımız olsun''(Bu aralar da, önüme gelen ''alem'' ilan ediyor beni Evet çok alemim Bir zahmet çekin ellerinizi üstümden,ben kendi alemimde mutlu mesut yaÅŸayayım,hayır anlayamadım,neden benim alem kapımı zorluyorsunuz ki?)Peki sizin bu sırrınızı benimle paylaÅŸmanızın bana maliyeti ne olacak?Echo hanım,ben bu iÅŸi Allah rızası için yapanlardanım,lakin taktir edersiniz ki bu iÅŸlerin de kendine göre bir takım masrafları var Aslında masraf sabittir ama,![]() ![]() ![]() hanımın dostusunuz,kahvenizi içtim,beni ağırladınız,sohbetinizle ÅŸereflendirdiniz,o yüzden 750 tl alırım sizden,hakkım da helal olsun,sizin gibi güzel bir insanı sıkıntıya sokmayalım,zorlamayalım(Ciyakkkkkkkkkkk!Resmen salatalık ilan etti bizi adam,elinde bir soyacak var,cırtt cırtt yapacak,iÅŸlem tamam)? Etmiyorum efendim,ne münasebet,kesinlikle müsade filan etmiyorum!Ben altına imza attığım herÅŸeyi okurum,ben aklıma,fkrime,mantığıma yatmayan hiçbir ÅŸeyi(buna insanlarda dahil) hayatıma sokmam Ne taşıyacam üstümde?Ne yazacak o kağıtta?Hayır 750 tl sinden geçtim,içerik ne?Açtım çekmecemi;''Alın buyrun size Kuran-ı kerim,hadi bana gösterin oraya yazacağınız duaları?Siz kimsiniz?Bu kitaba eklenmeyen ne bilgi verildi size?Aydınlatın beni,madem islam alimisiniz siz,ben ise cahil sıradan bir kulum,öğretin,gösterin,bilgilendirin ,bende size ''Allah razı olsun senden'' diyeyim,önüme geleni anlatayım,methedeyim sizi?? ''Aman echo hanım,yapmayın,siz doktora gittiÄŸinizde,hastalığınızın 7 ceddini sorarmısınız?''Sorarım tabii,sormayacaksam neden gidiyorum ben doktora?20 sene sonrasını bile sorarım!''''Caanım echo hanım etmeyin,bu iÅŸler tıp gibi deÄŸildir,incedir,narindir,konuÅŸulmaz,anlatılmaz ,anlaşılmaz'' Ya siz baÅŸlayın bir yerinden,ben anlarım,rahat olun''BaÅŸladık biz tartışmaya![]() Ne cini kaldı,ne perisi,ne Allah,ne kitap,ne peygamber ''Sadede gel kardeÅŸim,sen ne yaparsın,ne yazarsın,ne çizersin?''Bizim büyük islam alimi bir anda tenzil-i rütbe yaptı Önce havasçıyım dedi ''Cinlerim var benim,çağırırsam görürsün gününü!Çağır,benimde Allahıma bin şükür babamla kardeÅŸim var,asıl ben onları çağırırsam sen görürsün gününü!1 saat sonra havastan vazgeçti Sonra ''medyum''um dedi Ruhlarla irtibat kurarım,konuÅŸurum ''Aaa,ne güzel,bizim de bir kaç rahmetli vardı,bir irtibata geçsek?''I-ıhh,baktı o da yemiyor,ondan vazgeçti Öngörülerim var dedi,eyvallah dedim,tam muhabbeti açacam,ani bir yatay geçiÅŸ;birden rüya alemine doÄŸru sürüklendik Ben senede toplasan 5 taneden fazla rüya görmüyorum,adam rüyasında arapça öğrenmiÅŸ,sular seller gibi konuÅŸuyor(!) -nasılsa arapça anlayan yok,sallamak serbest-lakin o arkası arkasına sıraladığı ayetleri bir türlü türkçeye çeviremedi,sanırım türkçe konuÅŸmasını öğretmemiÅŸler daha![]() ![]() ![]() Tamam,siz zorlamayın kendinizi,bulurum ben ÅŸimd ÅŸimdi dedim, Kuran-ı kerim-i açtım,aaa,nedense bir türlü o ayetleri bulamadık surelerin içinde Tabii bahane hazır,''bilgi çok olunca karıştırdım sanırım,bunlar ayet deÄŸil hadis,hadiss ''Aaa, internet var,siz bana türkçesini 1-2 kelimeyle söyleyin,ben bulayım Bizim Lahutide sizin ve sizin gibileri 10la çarpıp 500 le toplayacak bir sürü çok bilgili,çok tecrübeli insan var,bir rica mesajıma bakar,ben 10 dakikada anlarım,onlar bana hemen anlatır?''''Yooook,bu iÅŸleri herkesler bilmez,bilemez,bunlar çokk eski kaynaklar,herkesin eline geçmez''![]() ![]() Saatler sürdü saatler![]() ![]() ÅžiÅŸmeyin size ne oluyor?Siz olanın bitenin özetini okuyorsunuz,ben saatlerce uÄŸraÅŸtım Derdim mi neydi?''İnat da bir muratdır'' derler İnadım arkadaÅŸlar,hem de öyle bir inadım ki,kafaya koydum mu ne bıkarım,ne yılarım,ama öyle,ama böyle istediÄŸimi yaparım ve yaptırırım 2000 tl kolay kazanılmıyor o yüzden de kolay harcanmamalı,hele hele böyle abuk sabuk yerlere hiç harcanmamalı Benim acilen o parayı onun cebinden kurtarmam lazımdı,olay tamamen duygusal yanii![]() ? Dini bilgisine çok güvendiÄŸim bir ablam var;eÅŸi diyanet görevlisi,kendi de çok iyi arapça bilir ve arapça dersleri verir Ne para alır,ne hediye Israr eden olursa da,''gidin bu parayla ÅŸeker,çukulata alın,benim namıma çocuklara dağıtın''der Hayranımdır ahlakına Hemen onu aradım tuvalete kaçıp![]() ![]() ''Abla seni aldırsam,gelir misin,durum bu bu?Yolla arabayı dedi,kaçmaz bu ÅŸamata![]() Allah razı olsun,hemen de geldi Bizim efendinin gözünün önünde tek açtı açtı okudu o,onun ![]() ![]() ![]() ,benim muska dediÄŸim,arkadaÅŸa derman olacak o sihirli ÅŸeyleri Ya kızlar,çok komikti ya,''eÅŸin üzerinde taşısın,kesin kurtulacak o kumar illetinden,burada yazanlar onun o masaya oturmasını engelleyecek'' dediÄŸi ÅŸey,kumarın kötü bir ÅŸey olduÄŸunu anlatan arapça,hemde fotokopi olan bir yazı çıktı;ne ayet,ne hadis,ne dua,ne baÅŸka birÅŸey ![]() ![]() Kendi üzerinde taşı dediÄŸi ÅŸey daha da komikti,doÄŸurganlıkla alakalı bir yazı ve o da fotokopi!![]() ![]() Suda muhtemelen çeÅŸme suyuydu;damacana suyu bile deÄŸildi![]() ? Evet,doÄŸru bildiniz,okuduk canına Hatta bana gerek kalmadı,o parayı basan,o kağıt parçalarıdan medet umacak olan kadın okudu canına;bende oturup güzelce seyrettim Adam baktı pabuç pahalı,bu iÅŸ burda kalmayacak,hatunlar feci diÅŸli,döver bile bunlar adamı;''alın paranızı,verin malzemelerimi'' dedi,sonra da ÅŸunu söyledi ve gitti ''Siz o kadar cahilsiniz ki,o kadar bilgisizsiniz ki,hayatta her kapının anahtarının inanmak olduÄŸunu bilmiyorsunuz,o kumarbaz dediÄŸiniz adam benim bu yaptığıma inacaktı ve kesinlikle o masaya oturmayacaktı Ben hakkım olan parayı aldım,siz ne derseniz deyin,sonuna kadar helaldi o para''Ay benim aÄŸzım,dilim baÄŸlandı,birden sesim soluÄŸum kesildi,dondum kaldım!Adam gitti,aÄŸzım bir karış açık,oturdum masaya,''tuuu,yazıklar olsun sana echo,ÅŸu adam kadar olamadın,yıllardır bunu söylüyorsun paralıyorsun kendini,bırak para kazanmayı,bir de üstüne para veriyorsun,git at kendini ilk kamyonun altına!''dedim![]() ![]() Birde akıllıyım diye gezinirim ortada,ben akıllı görmemiÅŸim![]() ? ''Kızım burası Lahuti,sen müslüman ülkesinde salyongoz mu satıyorsun,sitenin içeriÄŸi dua,büyü?''Hayır Başıma geleni paylaşıyorum,ayrıca benim köşem ayrı,amiyane tabiri ile,kendi çöplüğümdeyim Ha biri çıkarda,bu adam ya da bunun gibilerini savunur mu,bunların savunulacak bir yanı var mı bilemem;tek bildiÄŸim içinde zerre kadar Allah korkusu olanın,bu tipte bir iÅŸe kalkışmayacağı![]() ![]() Var mıdır sihir?Var mıdır sihirci?O konu beni aÅŸar,bilmediÄŸim bir konuda konuÅŸmayacak kadar eÄŸitimliyim Ha ama hani varlarsa,''önce Allah rızası,sonra kul iyiliÄŸi'' için bir ÅŸeyler yapıyorlarsa,birilerinin huzuru,mutluluÄŸu için bir adım atıyorlarsa,attırabiliyorlarsa,büyük-küçük demeden sarılıp öperim ellerini,bundan da onur duyarım![]() ? Hiçbir zaman çok çaresiz kalmamanız ve bu ve bunun gibi din istismarcılarının eline düşüp oyuncak olmamanız dileÄŸiyle ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiyle,çok ama çok mutlu kalın ![]() ![]() ![]() (echo) (Site genelinde bulunan ''echo'' imzalı tüm deneme/hikaye/mektup türünde ki yazıların telif hakları bana aittir ve izinsiz alınıp dağıtılmaz) |
|
|
|