|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
olsun, yapamazsan, yokbizim, yokkyapamazsannn, şarkımız |
![]() |
Yapamazsan Yokk..Yapamazsannn Yok...Bizim Şarkımız Olsun Mu? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yapamazsan Yokk..Yapamazsannn Yok...Bizim Şarkımız Olsun Mu?Çok bunalım! Yok olmuyor,koptum! Vazgeçtim,düşüncelerimi kontrol edemiyorum! Neredeyse dağılmak üzereyim,galiba beceremeyecem! Yok yok,olmayacak! Çok sık karşılaşıyorsunuz değil mi bu düşünce dalgalanmalarıyla?Ve o anda,yanınızda size başaracaksın diyen biri de yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ame]http://www ![]() ![]() ''Aynada baktım gözlerimin içine, Haftalar geçmiş, gülmemişim kendime ![]() Düşüne düşüne kocaman olmuşum, Boy aynalarında cevaplar bulmuşum ![]() yapamazsan yok, yapamazsan yok ![]() ![]() Ne varsa attım yıkılan geçmişte, Yeniden buldum ateşi içimde ![]() Listede olan, hep sona kalan, Ne varsa yaptım, yapınca anladım ![]() yapamazsan yok, yapamazsan yok ![]() ![]() Döndüm kendime, sordum bin kere; İnsanlar neden böyle? Kimi hep suçlar, neyi sorgular, Anı yaşamak en kolay ![]() ![]() Döndüm kendime, sordum bin kere; Bu hayat geçer mi böyle? Geçmezse gülerim, gülmezse ben geçerim, Yapamam edemem yok ![]() ![]() yapamazsan yok, yapamazsan yok ![]() ![]() Ne varsa attım yıkılan geçmişte, Yeniden buldum ateşi içimde ![]() Listede olan, hep sona kalan, Ne varsa yaptım, yapınca anladım ![]() yapamazsan yok, yapamazsan yok ![]() ![]() Hadi deneyelim mi?Bir yerden bulalım şarkıyı,hemen dinleyelim ve size hissettirdiklerini birbirimize anlatalım ![]() Not:Nakaratlarda avaz avaz bağırıyoruz arkadaşlar,ona göre |
![]() |
![]() |
|