![]() |
101 Adımla Gelen Mutluluk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 101 Adımla Gelen Mutlulukzaten bir iyileşme süreci içindeyim ![]() içimdeki bilgeliğe güveniyorum ![]() affetmeye istekliyim ![]() yaptığım şey beni bütünüyle tatmin ediyor ![]() hayat sürecine güveniyorum ![]() mükemmel yaşam alanına sahibim ![]() geçmişi bırakabilir herkesi affedebilirim ![]() güç noktası ,her zaman şu andadır ![]() güvendeyim,bu yanlızca bir değişim ![]() değişmeye istekliyim ![]() bu yanlızca bir düşünce ve bir düşünce değiştirilebilir ![]() düşündüğüm her şey ,geleceğimi yaratıyor ![]() suçlamak yok ![]() tüm beklentilere yol veriyorum ![]() açıkça görüyorum ![]() evrende güvendeyim ve tüm hayat beni seviyor ve destekliyor ![]() hayatım bir aynadır ![]() erkeksi ve dişi yönlerimi dengeliyorum ![]() özgürlük,benim kutsal hakkımdır ![]() tüm korkuları ve Kuşkuları bırakıyorum ![]() ilahi bilgelik bana rehberlik ediyor ![]() hayatımı seviyorum ![]() vucudumu seviyorum ![]() her deneyimi bir fırsata dönüştürüyorum ![]() huzurluyum ![]() esneğim ve akıcıyım ![]() artık diğer insanların korkularının ve sınırlamalarının ötesine geçiyorum ![]() sevilmeye değerim ![]() düşüncelerim yaratıcıdır ![]() cinsiyetimle barışığım ![]() yaşamla barışığım ![]() geçmiş,geride kaldı ![]() tüm eleştirileri bırakıyorum ![]() unutmaya istekliyim ![]() anne babamı,sevgiye ihtiyaç duyan küçük çocuklar gibi görüyorum ![]() evim,huzur dolu bir cennettir ![]() ben hayata "evet" dediğim sürece,hayat bana "evet" der ![]() benim için de olmak üzere,herkes için yeterince var ![]() benim dünyamda her şey güzel ![]() işim gerçekten tatmin edicidir ![]() hayat beni destekler ![]() geleceğim parlak ![]() hayata yeni kapılar açıyorum ![]() kendi gücümr sahip çıkıyorum ve kendi gerçeğimi sevgi ile yaratıyorum ![]() artık harika bir iş yaratıyorum ![]() elimi attığım her işte Başarılıyım ![]() yeni kazanç yolları için açık ve alıcıyım ![]() en iyisini hakediyorum ve artık en iyisini kabul ediyorum ![]() hayat basıt ve kolaydır ![]() tüm durumlar için bütünüyle yeterliyim ![]() vucudumun mesajlarını sevgi ile dinliyorum ![]() yaratıcılığımı ifade ediyorum ![]() olumlu değişim sürecindeyim ![]() benzersizliğimi kabul ediyorum ![]() tüm ilişkilerim uyuma dayalıdır ![]() içimize bakmak güvenlidir ![]() gittiğim her yerde sevgi yaşıyorum ![]() kendimi sevdiğimde ve kabul ettiğimde,diğerlerini sevmek kolaydır ![]() güzelim ve herkes beni seviyor ![]() kendimi seviyor ve onaylıyorum ![]() kararlı bir insanım ![]() seyahat ettiğimde her zaman güvendeyim ![]() anlayış seviyem sürekli artıyor ![]() artık mükemmel eşi kabul ediyorum ![]() güvenlik şimdi ve edebiyyen bana ait ![]() dünyanın iyileşmesi artık gerçekleşiyor ![]() devletimi sevigi ile kutsuyorum ![]() ailemi seviyorum ![]() çocuklarım ilahi olarak korunmaktadır ![]() tanrınınyarattığı herşeyi seviyorum ![]() ![]() bebeğimin doğumunu yaşamayı seviyorum ![]() bebeğimi seviyorum ![]() vücudum esnektir ![]() farkındayım ![]() egzersiz yapmayı seviyorum ![]() refah benim kutsal hakkım ![]() ilahi bilgelik ile bağ kuruyorum ![]() bu gün hayata yeni gözlerle bakıyorum bu gün aynı ritimdeyim ![]() mükemmel kilomu koruyorum ![]() mükemmel biçimdeyim ![]() hayvanlarım sağlıklı ve mutlu ![]() doğal bir bahçem var ![]() bu büyük bir iyileşme günü ![]() hayatımdaki yaşlıları seviyorum ve onlara saygı duyuyorum ![]() aracım benim için güvenli bir cennettir ![]() müzik hayatımı zenginleştiriyor ![]() düşüncelerimi nasıl susturabileceğimi biliyorum ![]() görünümüm benliğime duyduğum sevgiyi yansıtıyor ![]() dünyadaki tüm zamana sahibim ![]() kendime bir tatil armağan ediyorum ![]() çocuklar beni sever ![]() rüyalarım bir bilgelik kaynağıdır ![]() çevremde olumlu insanların olmasını sağlıyorum ![]() mali durumumu sevgiyle idare ediyorum ![]() içimdeki çocuğu seviyorum ![]() ihtiyaç duyduğumda yardım isterim ![]() bayramlar sevgi ve neşe zamanıdır ![]() gün içinde karşılaştığım insanların tümüne karşı sabırlı ve kibarım ![]() ben empati kurabilen bir insanım ![]() gezegenim benim için önemlidir ![]() "düşüncenin iyileştirici gücünden " |
![]() |
![]() |
|