![]() |
Eşime Yaptığım Yöntem Belki İşinize Yarar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşime Yaptığım Yöntem Belki İşinize YararDuymuşsunuzdur ruhsal bağlantıyı,ben eşime sınırlı oldugum için vede kırgın baglantı kurmayı nerdeyse hıc yapmadım ![]() ![]() bır ıkı kere denedgımde sonuc almışdım aslında ama kadercı oldugumdan brıaz zorlamadım ![]() ![]() ![]() ![]() telepatik ruyalar herneyse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sanırım poztflıgımın sonucunu aldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sanırım poztıflıgım işe yaradı ![]() ![]() ![]() ![]() bırebır gercek gıbıydı ne dıyebılırım kı ! hanı suan bulusmaya kalksak aynısı gercekleşecek gıbı baştan sona ![]() ![]() bırde şunu keşfettım ben eşimi derinden düzeltmek ıstıyorum aman gelsın de nasıl olursa olsun asla demedım bu yuzden beklıyorum aylardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gerek steden bulduklarım gerekk kendımden kattıklarım ile onunla içten içe bağ kuruyor ve sevgımı fısıldıyorum ![]() ![]() onunla guldugumuz saçma sapan şeylerı andım onunda bana eşlik ettıgını hissettım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yuzeysel problemlerınızde hele dahada işe yarar ![]() ![]() ![]() ![]() sevgıler |
![]() |
![]() |
|