Özsaygıyı Oluşturmak İçin Olumlamalar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Özsaygıyı Oluşturmak İçin OlumlamalarGerçekten ben çok özelim Kendimi seviyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum![]() Kendimi geliştirmek için her gün çalışmama ve her gün daha iyiye gitmeme rağmen bugünkü beni seviyorum Ve yarın, daha iyi olduğum zaman da kendimi seveceğim![]() Bütün dünyada, gerçekten benim gibi kimsenin olmadığı doğrudur Daha önce asla başka bir ben yoktu ve tekrar başka bir ben olmayacak![]() Ben tepeden tırnağa eşsizim Bazı hallerde, başkaları gibi görünebilir veya konuşabilirim, ama ben onlar değilim BEN, BEN'im![]() Birisi olmak istediğim ve şimdi olduğumu biliyorum Dünyadaki herhangi birisi olmaktansa kendim olmayı her zaman tercih ederim![]() Hissetme tarzımı seviyorum Düşünme tarzımı seviyorum ve işleri yapma tarzımı seviyorum Kendimi ve kimliğimi beğeniyorum![]() Benim birçok güzel niteliğim var Yeteneklerim, hünerlerim ve kabiliyetlerim var Henüz bilmediğim yeteneklerim bile var Ve sürekli kendi içimde yetenekler keşfediyorum![]() Ben olumluyum Ben kendimden eminim İyi şeyler yansıtırım Eğer yakından bakarsanız, Etrafımda bir PARLAKLIK bile görebilirsiniz![]() Yaşam doluyum Yaşamayı seviyorum ve hayatta olduğuma memnunum Çok özel bir zamanda yaşayan, çok özel bir kişiyim![]() Akıllıyım Zihnim; çabuk, uyanık, zeki ve eğlencelidir İyi şeyler düşünürüm Ve zihnim benim için her şeyi yoluna koyar![]() Çok fazla enerji, şevk ve canlılığa sahibim İlgi çekici biriyim BEN kendim olmaktan gerçekten mutluyum ve hoşnutum![]() Başka insanlarla birlikte olmaktan hoşlanırım ve başka insanlar benimle olmaktan hoşlanırlar İnsanlar, söyleyeceklerimi işitmekten, ve düşündüklerimi bilmekten hoşlanırlar![]() Çok gülümserim İçimde mutluyum ve dışarda mutluyum![]() Pek çok şeyle ilgilenirim Sahip olduğum tüm nimetlerin, öğrendiğim şeylerin, bugün, yarın ve ebediyen, BEN olduğujm sürece-öğreneceğim her şeyin değerini biliyorum![]() Sıcak, samimi, dürüst ve içtenim Ben bunların hepsiyim ve daha fazlasıyım Ve bütün bunların hepsi BEN'im Kendimi seviyorum ve BEN, BEN olduğum için memnunum![]() Sgad Helmstetter İçe Dönük Konuşmanın Gücü Kitabından ![]() ![]() |
|
|
|