Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşünüyorum, halde, varım

Düşünüyorum O Halde Varım!

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düşünüyorum O Halde Varım!

Düşünüyorum o halde varım!

Düşündüklerim kadar varım! Ama nasıl varımdüşündüklerim doğrultusunda varım Ne düşünüyorsam oyum Ne düşünüyorsam onu yaşıyorum
Düşüncelerimi değiştirdiğim kadar hayatımı değiştirebileceğimi artık iyi biliyorum
Her şeye kızdığım, kendimi ve hiç kimseyi sevmediğim, hayatımda hiç bir iyi şeyi kendi gücümle yaratamayacağıma inandığım, şüpheci ve inançsız günlerle doludur yakın geçmişim
Ben insanlar hakkında olumsuz düşünceler ve sevgisiz bir ruh halimle dolaştığım zamanlarda karşıma hep olumsuz, sevgisiz insanlar çıkardı
O günlerde Ben "kurban" herkes benim kötü olmamı isteyen , beni kurban eden, güçlü' kötü niyetli insanlardı
O günlerde Ben benden uzaklaşmışmış, çoğu zaman dış dünyanin sesiyle hareket eden biriydim Dış sesle hareket etmek, dış sesin dediğini yapmak, hayatımı ona göre planlamak beni hiç mutlu etmiyordu
Dış ses benim başarılı olmama engeldi O günlerde kendimden uzaklaşmış, kendime inanmayı bırakmış gibiydim
Oysa yapabileceğime inanmamı isteyen, "yaparsın, oluyor" diyen o naif iç sesimi işitip, onu dinlediğim takdirde yapabiliyor ve istediğime daha kolay ulaşabiliyordum
Ben istersem her istediğime ulaşabilir, istediğim her şeyi yaratabilir, , her güzelliği kendime çekebilirdim
Bunu sadece kendi düşüncelerimi denetleyerek, kendime, hayata dair olumlu, umut dolu iyimser düşüncelere sahip olarak iyi düşünerek yapabilirdim

Handan Senan

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com