![]() |
Düşünüyorum O Halde Varım! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşünüyorum O Halde Varım!Düşünüyorum o halde varım! ![]() Düşündüklerim kadar varım! Ama nasıl varım ![]() ![]() ![]() ![]() Düşüncelerimi değiştirdiğim kadar hayatımı değiştirebileceğimi artık iyi biliyorum ![]() Her şeye kızdığım, kendimi ve hiç kimseyi sevmediğim, hayatımda hiç bir iyi şeyi kendi gücümle yaratamayacağıma inandığım, şüpheci ve inançsız günlerle doludur yakın geçmişim ![]() Ben insanlar hakkında olumsuz düşünceler ve sevgisiz bir ruh halimle dolaştığım zamanlarda karşıma hep olumsuz, sevgisiz insanlar çıkardı ![]() O günlerde Ben "kurban" herkes benim kötü olmamı isteyen , beni kurban eden, güçlü' kötü niyetli insanlardı ![]() O günlerde Ben benden uzaklaşmışmış, çoğu zaman dış dünyanin sesiyle hareket eden biriydim ![]() ![]() Dış ses benim başarılı olmama engeldi ![]() ![]() Oysa yapabileceğime inanmamı isteyen, "yaparsın, oluyor" diyen o naif iç sesimi işitip, onu dinlediğim takdirde yapabiliyor ve istediğime daha kolay ulaşabiliyordum ![]() Ben istersem her istediğime ulaşabilir, istediğim her şeyi yaratabilir, , her güzelliği kendime çekebilirdim ![]() Bunu sadece kendi düşüncelerimi denetleyerek, kendime, hayata dair olumlu, umut dolu iyimser düşüncelere sahip olarak iyi düşünerek yapabilirdim ![]() Handan Senan |
![]() |
![]() |
|