|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başlangıcıdır, hayatın, kırılma, noktası, yeni |
![]() |
Kırılma Noktası Yeni Bir Hayatın Başlangıcıdır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırılma Noktası Yeni Bir Hayatın BaşlangıcıdırKırılma noktası nedir? Olumsuzluk ifade eden iki kelime gibi gelebilir size ![]() ![]() ![]() Hani bir tünelin içine girdiğinizde ruhunuz daralır ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeniden doğuş gibi ![]() ![]() ![]() Tünelin içine giriş de zor, tünelin içinde ilerlemek de zor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hala zaman zaman o karanlık tünelin içine giriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi nasıl bir sıkıntı yaşıyorsun ki bu sıkıntı seni mutlu ediyor diye soracaksınız ![]() ![]() Tünele giriş nedenlerim; Bazen yaşadığım bir ilişkinin bana yetmemesi neden olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şöyle bir bakış açısını yakaladım; UZUN ZAMAN DEVAM EDEN BİR ANLAŞMAZLIK, HER İKİ TARAFIN DA HAKSIZ OLDUĞUNU GÖSTERİR ![]() ![]() ![]() ![]() Artık bu noktada yeni kararlar almalıyım yoksa sürekli şikayet eden biri haline gelirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık tüneller beni korkutmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tabii ki her tünelin çıktığı yer ya da manzara farklı oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() YÜKSEK DÜŞÜNCELER YÜKSEK DAĞLARA BENZER ALIŞIK OLMAYANLARI ÜRKÜTÜR ![]() Bir kişinin bana öğrettiklerini yaşamıma yaydığım zaman işte bu kırılma noktası oluyor ![]() ![]() Yıllar önceydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Olmak, dolmak ve taşmak diye tabir vardır Tülay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi arkadaşıma çok hak veriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırılma noktasını size sadece bilimsel birkaç cümle ile anlatmak yerine size hayatımdan örnekler vererek anlatmayı tercih ettim ![]() ![]() Sevgiler Tülay Bilin KAYNAK: Tülay Bilin-ce |
![]() |
![]() |
|