Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkımızı, birlikte, çağıralım

Hep Birlikte Aşkımızı Çağıralım

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hep Birlikte Aşkımızı Çağıralım

Arkadaşlar forumu inceledim sanırım bu konu daha önce açılmamışAçılmışsada modlardan özür dilerim gözümden kaçmışBazılarımız sevdiğini geri döndürmek için çekim yapıyorBende onlardan biriyim Benim uyguladığım yöntemleri burda beraber yapalım istedimSırasıyla 1-Onunla geçirdiğimiz güzel(mutlu) günlerimizden anılarımızı yazalımAma yazarken tekrar o günü yaşıcağız(hissederek ve gözümüzde canlandırarak) 2-O sizi nasıl beğenirdi(saç şeklinizmakyajınız,kıyafetiniz vb) 3-Yapmanızı istediği ve istemediği şeyler bunları buraya yazdıktan sonra hayatınızada geçirinO anıları bir deftere yazın hergün okuyun ve aynı şeyleri hissedinSizi nasıl beğeniyorsa o hala hayatınızdaymış gibi öyle yapın saçınız toplu haldeyken beğeniyorsa Sanki onunla buluşmaya gidecek gibi toplayın onun beğendiği gibi makyaj yapınİlişkiniz sırasında kızdığı şeyleri o hala varmışcasına onun rahatsız olduğu şeylerden uzak durunBakalım nasıl olucakKonuyu açıyorum ve ben anlatmaya başlıyorumKızlar kaygılanmayın Onları hayatımıza davet ettik ve geliceklerHayır deme şansı vermemek için sıkı çekimler yapalım
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com