![]() |
Ayrılık Acısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık Acısıbir sitede rastladım gerçekten güzel tespitler ve öğütler yazmış sizlerlede paylaşmak istedim ![]() kalplerimiz delik deşik Ayrıldınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KABULLENMEK : Bahanelere Kanmayın Aylarınızı yıllarınız verdiniz ona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk acısını yok etmenin ilk yolu ayrılığı kabullenmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahane : Benim biraz zamana ihtiyacım var Anlamı : Direkt olarak “Bu aşk bitti” demeye cesaret edemeyenlerin başvurduğu bir bahanedir ![]() ![]() Bahane : Senin sevgine layık bir insan değilim Anlamı : Bu bahaneyi söyleyen kişi genellikle uçarı gönüllü heyecan arayışındadır ![]() ![]() Bahane : Biz seninle ayrı dünyaların insanlarıyız Anlamı : Aşk zaten iki farklı dünyanın bir araya gelmesidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahane : Ailem ikimizin ilişkisine karşı çıkıyor ![]() Anlamı : Aşkı engelleyecek hiçbir güç yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahane : İlişki adına ben bir şey göremiyorum Anlamı : İşte en kişiliksiz bahane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrılığın gerçek sebebini öğrendiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ACIYLA BAŞ ETMEK : Yak Bütün Fotoğrafları Hiç kuşkusuz şu anda en zayıf döneminizdesiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni bir hayata başlayabilmek için önce içinizde eski sevgilinize dair ne varsa dışarı atmanız gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelelim onu hatırlatacak eşya ve fotoğraflara… Çok sevdiğiniz için ona ait her şeyi sakladınız öyle değil mi ? Verdiği hediyeleri ondan kalan birkaç parça eşyayı birlikte çektirdiğiniz fotoğrafları mektupları küçük notları birlikte yemek yediğiniz yerlere ait peçeteleri kibrit kutularını birlikte dinlediğiniz CD’leri… Büyük olasılıkla kullandığı parfümden de bir şişe sizin tuvalet masanızda duruyordur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hediyeleri ve fotoğrafları atmakla büyük bir iş başardınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer aynı yerlerde veya aynı işyerinde bulunuyorsanız ayrılığın ilk günlerinde bu karşılaşmalar sizi üzecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son olarak aşk acısıyla mücadele sürecinde zaman zaman hüzün krizleri yaşayabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|