![]() |
Özdeğer Olumlama Videosu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özdeğer Olumlama VideosuBen kendimi daha değerli hissettikçe gücüm ve yeteneklerim ortaya çıkıyor… Gücüm ve yeteneklerim ortaya çıktıkça ben kendimi daha değerli hissediyorum… Bütün bunlar bende eşsiz bir harmoni oluşturuyor ![]() Benim kendimi değerli hissetmem için dünyada belirli şartların oluşmasına gerek yok ![]() ![]() Geçmişte kendimi değerli hissetmemiş olabilirim ![]() ![]() ![]() Ben öylesine değerliyim ki, hayatın tüm güzel olasılıklarına açık ve layık olduğumu anlıyorum… Ben bunu anladıkça hayat tüm güzel olasılıklarını bana açıyor ![]() Ben kendimi değerli hissedebilirim… Ben her an kendimi daha da değerli hissedebilirim… Ve bu benim için bir alışkanlıktır… kendimi sevmek ve değerli hissetmek benim en güzel alışkanlığımdır… Bu beni daha da değerli ve güvende kılar ![]() Ben kendimi öyle değerli hissederim ki, her ismimi duyduğumda kendime verdiğim değer iki kat artar ![]() Ben kendimi değerli hissettikçe başkalarındaki değeri görmeyi de bilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben değerliyim, ve bunu deneyimlemeyi seçiyorum… Şimdi hızla değişiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() P ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|