Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
enerjileri, hakkında, insanların, negatif, soru

Negatif İnsanların Enerjileri Hakkında Bir Soru!

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

merhaba arkadaşlarbenim çok merak ettiğim bir konu vardiyelimki tüm gün ofiste birlikte yaşamak zorunda olduğumuz bir insan varve ağzından sürekli lanet etmek,olumsuz cümleler'buda kesin olmayacak,başımıza buda gelecek,gelmezse benim de adım şu gibi kesin ve sinir bozucu olumsuzluklarda bulunan,kendine ve etrafına şuurlu şuursuz lanet okuyan ve hep negatif konuşup sürekli yüksek sesle konuşan bağıran hep panik yaratan insanın kötü enerjisi olumsuzlukları ve ruh hali benide etkiler mi ve olumlamalarımı,özel hayatımın olumlu şekle dönmemesini?? nolur arkadaşlar bu konuda gerçekten bilgisi olan kişilerden hem bilimsel hem açıklamalı bilgi istiyorum çok ama çok sıkıntıdayım!!!
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-22-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kafanıza takarsanız , görünmez varlıklar sebebiyle vesveseye kapılıp , olumsuzlukları çekmiş olursunuz

Fakat o kişiye kulak tıkayıp , elinizden geldiğince içinizden onun söyleikleri için "la havle vela kuvvete illabillahil aliyyil aziym " derseniz ve sonrasındada şu şu kişinin olumsuz düşüncelerinin sizden ve çevrenizden uzak olmasını dileyip iptal , iptal diyebilirsiniz

İşe yarar çünkü Rabbi anarak negatif enerjiyi dua ile geri yolluyorsunuz

Çünkü Bahsettiğiniz kişi yada örnek verdiğiniz kişide negatif güçlerin etkisiyle bir anda değişkenlik göstermiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-22-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

mira yemin ederim konuyu açarken ilk tavsiyenin senden geleceğini hissetmiş ve inşallah bilgilerini paylaşırsın diye dua etmiştim çok teşekkür ederimdediklerini yapıcam aynenşuan bile bağırıyo dengem şaşıyo gerçekten gün içinde çektiğim tesbih salavat ne varsa ışığı sönüyo sanki bereketini götürüyo resmen deliriyorum bu kadar sıkıntı çekesem inan idareli biriyimdir hemen şikayet etmemama adım atamıcak kadar yakın masalarda oturunca işte
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com