|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2007, artış, gözlemlerindeki, ufo, yoğun, yılı |
![]() |
2007 Yılı Ufo Gözlemlerindeki Yoğun Artış 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2007 Yılı Ufo Gözlemlerindeki Yoğun Artış 2(29/08/2007) ![]() From: Cihan Dokgoz Sent: Cumartesi 28 Temmuz 2007 23:02 To: Merhaba Sayın ![]() ![]() ![]() ![]() Sizinle bugün gün içinde (28 ![]() ![]() ![]() ![]() fotoğrafı size gönderiyorum ![]() ![]() sağ üst köşede farklı cisimler gördüm ve sizi aramaya karar verdim ![]() ortalarda gezerken iyice dikkatimi çekti ![]() Yer: Kız kulesi-İstanbul Tarih: 20 ![]() ![]() İlginize teşekkür ederim ![]() ![]() İyi günler dilerim Cihan ![]() ![]() ![]() From: okan ayhan Sent: Pazartesi 20 Ağustos 2007 22:51 To: Merhaba; Ben Okan AYHAN Bursa dan bu mesajı atıyorum ![]() Ekteki resim 18/08/2007 tarihinde Bursa Uludağ zirvesinde saat 14:30 sularında çekilmiştir ![]() ![]() Bu görüntüyü sizlerle paylaşmak istedim ![]() Saygılarımla Okan AYHAN -Bursa ![]() From: Dilara BABAN Sent: Perşembe 19 Temmuz 2007 17:17 To: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Subject: YNT: RESIM GÖNDERME TALEBI Importance: High Merhabalar, Cuma akşamı (13 ![]() ![]() ![]() ![]() Pazar günü (15 ![]() ![]() ![]() Dijital fotoğraf makinem ile MAVİ MARMARA gemisinin güvertesinde( saat 18:17 ) fotoğraf çektim ![]() ![]() Fotoğraf çekerken herhangi bir obje veya bulut gökyüzünde yoktu, hava açık ve gökyüzü masmaviydi ![]() ![]() ![]() Yer: Marmara Adası açıkları( Marmara Denizi Saat:18:17 ) Tarih: 15 ![]() ![]() Dijital makinemin markası: KONİCA MİNOLTA DİMAGE X 1 ZOOM LENS 7 ![]() ![]() ![]() İlgilerinize şimdiden teşekkür ederim ![]() Dilara BABAN Export Operations Responsible HOBI KOZMETIK A ![]() ![]() ANTALYA SEMALARINDA 7 UFO AYNI ANDA FİLME ALINDI! Mayıs ayından itibaren gerek Dünya genelinde, özellikle Amerika, Peru, Brezilya, Meksika, İngiltere, İtalya ve Avustralya da UFO ihbar ve gözlemlerinde çok önemli artışlar kayda geçirilmekte, gerekse Kurumumuz “Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi” mizin İstanbul Merkez ofisine Türkiye genelinden ; özellikle Antalya, İzmir ve çevresi, Bodrum, Ordu, Amasya, Konya ve İstanbul’dan gelen UFO ihbarlarında ciddi artışlar gözlemlenmeye başlamıştır ![]() ![]() ![]() Bu gözlemlerin birinde; 11 Haziran 2007 pazartesi, gece saat 23 ![]() Yüzlerce kişi tarafından da görülen ve de meraklı vatandaşlar tarafından Antalya Emniyet Müdürlüğünün ve ona bağlı 155 “Polis İmdat” hattının kilitlenmesine yol açan, yaklaşık yarım saat gözlemlenen uçan cisimler, ECA-ELMOR Akdeniz Bölge Müdürü olan Ayhan Hacısalihoğlu (43) tarafından amatör kamerayla 5,5 dakika süreyle net bir biçimde görüntülenmiştir… Yapılan incelemelerde; bu görüntülerde hareket eden ve manevralar yapan 7 ayrı ışıklı cisim kesinlikle uçak, helikopter, meteroloji balonu, venüs, uydu, ateş topu veya atmosferik fenomen sınıfına girmemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada 23 ![]() Ayhan Hacısalihoğlu, 31 Mayıs gecesi de aynı saatlerde, aynı bölgede tam 23 bilinmeyen cisim gördüğünü, yaklaşık 35-40 dakika süreyle gökyüzünde muhtelif geometrik görüntüler sergilediklerini, sonrasında Tünektepe üzerinde kümelenip, gözlerden kaybolduklarını gözlemlediğini ifade etmiş, bu görüntüler, halen Antalya Hava Limanı’nda hava trafiğinden sorumlu, Hava Alanı Baş Müdür yardımcısı, özel pilot Selahattin Kunt (58) tarafından da gözlemlendiği tarafından ifade edilerek doğrulanmıştır… 11 Haziran gecesine ait görüntüler, Sirius UFO Uzay Bilimleri Antalya temsilcisi Hasan Uğur Epirden (54), Pilot Gürsan Oğuz (34), Antalya Hava Limanı Radar görevlisi pilot Mutlu Dönmez (32), Antalya Hava Limanı Hava Trafik Baş Kontrolörü Timuçin Uyar (49), ve Radar Şefi Ramazan Koçer (51), ve nihayetinde Antalya Hava Limanı Baş Müdür yardımcısı özel pilot Selahattin Kunt tarafından da defalarca izlenerek incelenmiş, söz konusu görüntülerin “Tanımlanamayan Uzay Cisimleri” olduğu konusunda görüş birliğine varılarak, alttaki tutanak gerek Kurumumuz (Sirius) temsilcisi, gerekse resmi yetkililerce Antalya Hava Alanında 14 ![]() ![]() ![]() Kamuoyunun bilgisine sunulur ![]() ![]() ![]() İnceleyen - yorumlayanlar ve İmzalayanlar: Selahattin Kunt Antalya Hava Alanı Baş Müdür Yardımcısı Timuçin Uyar Antalya Hava Limanı Hava Trafik Baş Kontrolörü Ramazan Koçer Antalya Hava Limanı Hava Trafik Baş Kontrolörü Mutlu Dönmez Antalya Hava Limanı Radar görevlisi/Pilot Hasan Uğur Epirden Antalya Bölge Sorumlusu ürsan Oğuz / Pilot Görgü tanığı ve görüntüleri kamerasıyla çeken : Ayhan Hacısalihoğlu ECA-ELMOR Akdeniz Bölge Müdürü ![]() Olayla ilgili son gelişmeleri aşağıdan takip edebilirsiniz ![]() ANTALYA’DA GÖZLEMLENEN UFO OLAYLARIYLA İLGİLİ YENİ BİR TANIK ve YENİ BİR KAYIT! Sitemizden duyurduğumuz ve basınımızda da yer alan bu önemli UFO olayını gözlemleyen ve filme alan Ayhan Hacısalihoğlu, 31 Mayıs gecesi de aynı saatlerde ve yine aynı bölgede tam 23 bilinmeyen cisim gördüğünü, yaklaşık 35-40 dakika süreyle gökyüzünde muhtelif geometrik görüntüler sergilediklerini, sonrasında Tünektepe üzerinde kümelenip, gözlerden kaybolduklarını gözlemlediğini ifade etmişti ![]() Şimdi de, 31 Mayıs akşamı yaşanan bu önemli UFO gözlemine şahit olan ve olayı video kamerasıyla filme alan yeni bir tanığın bilgisi Kurumumuza ulaşmıştır ![]() ![]() ![]() Görüntüler birkaç gün içinde Araştırma Merkezimizin İstanbul merkez ofisine ulaştırılacak olup, yetkili organlarımız tarafından detaylı bir şekilde incelenecek ve kamuoyunun bilgisine sunulacaktır… Sirius UFO U zay Bilimleri Araştırma Merkezi İSTANBUL ADALAR ETRAFINDA GÖZLEMLENEN UFO FİLOLARI (Temmuz 2007) Temmuz ayı itibariyle Kurumumuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() From: onur çakaloz Sent: Pazar 29 Temmuz 2007 17:15 To: Subject: UFO 29 7 07 tarihinde gördüğümüz ufolarla ilgili biraz önce sitenin ufo gözlem formunu doldurduktan sonra adalar yönündeki gözlemleri okudum ![]() ![]() Bu arada sizdeki eski mal adresimi bununla değiştirirseniz sevinirim ![]() Saygılarımla, E ![]() Yapımcı - Platofilm From: Serif ANTEPLi Sent: Çarşamba 25 Temmuz 2007 11:32 To: Subject: 24 Temmuz gecesi Eşim ile birlikte, dün akşam, 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şerif Antepli, From: Yuksel Taspinar Sent: Perşembe 19 Temmuz 2007 09:36 To: Subject: UFO İstanbul Sayın yetkililer, Ek’teki fotoğrafı 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüksel Taşpınar From: serdar zdemir Sent: Cumartesi 28 Temmuz 2007 16:18 To: Subject: ufo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() az önce Habertürk com'da ,İstanbul semalarında Ufo filosu başlıklı haber dikkatimi çekti ve haberin tamamını okudum ![]() ![]() 18 ![]() ![]() ![]() ![]() İlgili Tarih ve saatte her gün olduğu gibi bisikletimle maltepe /Dragos Deniz sahil yolundan Bostancıya gidip gelmek suretiyle spor yapıyordum,bahse konu olan olayı maltepeden dragos'a evime dönerken yukarıda belirtilen saat civarlarıydı sanıyorum tanık oldum ![]() okadar dikkatimi çektiki bu ışığa uzun müddet baktım herhangi bir aydınlatma aracı değil ,yıldız hiç olamazdı genelde uçaklar ordan sabiha göçen havalimanına dönüş yapıyorlar ama uçak olsa belli bir zaman sonra dönüş yapacak ve kanatlarında olan rekli ışıkların görünüyor olması ve ön aydınlatma ışıklarının gözden kaybolması gerekiyor olması gerekirdi ,olduki hiç bir uçak sabit olarak 10 dakika havada beklemez ![]() Bu gördüklerim karşısında zaman zaman sözkonusu olan ufo gerçeği aklıma geldi ve bu olaya hayret ettim ve söz konusu haberi daha gerçekçi ve ayrıntılı olarak öğrenmek istedim ve sitenizdeki söz konusu görgü tanığının yazdıklarını bir tanık olarak paylaşmak istediğimi belirtmek istiyorum ![]() Saygılarımla ![]() Serdar Özdemir/Telekom Teknisyeni From: Ozan Siat Sent: Çarşamba 18 Temmuz 2007 12:18 To: Subject: Adalar Ufo Küçüklüğümden beri gökyüzüne ve ufolara karşı bir ilgim var, daha önce İstanbul'dan Antalya'ya yolculuk yaparken iki arkadaşımla tanık oldum ![]() artık bitakım gök cisimlerini ayırt edebiliyorum, önceden uçakları v ![]() ![]() cisimleri ufo zannederdim ,zaman zaman göz yanılması olabiliyor ![]() Adalarda ufo başlığını gördüğümde bu olay kafama takıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Y ![]() From: Taylan Özgür GÖK Sent: Monday, July 16, 2007 12:31 PM To: Subject: Marmara Denizi Açiklarinda Görülen Sari Isiklar Merhabalar ![]() ![]() ![]() Bu size ilk yazisim degil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kozyataginda ikamet etmekteyim ve evim marmara denizi açiklarini görecek bir konumda ve en üst katta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buraya kadar anlattiklarim ilk izlenimim degil elbet ![]() Tekrar görüsmek dilegiyle ![]() ![]() ![]() ![]() Taylan Özgür Gök |
![]() |
![]() |
|