![]() |
İngiltere'de Ufo Görüldü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngiltere'de Ufo GörüldüİNGİLTERE SEMALARINDA UFO GÖRÜLDÜ İngiltere semalarında olağan seferini yapan bir uçağın pilotu ve yolcuları, yaklaşık 1,6 km uzunluğunda bir UFO gördüklerini ifade ediyor ![]() LONDRA / İSTANBUL - İngiltere'de bir uçağın pilotu ve yolcuları, uçuş esnasında dev bir UFO gördüklerini açıkladı ![]() ![]() Resmi raporun Pilot dergisinde yayımlanan bölü ışık saçan bir nesne gördüğünü ifade ediyor ![]() ![]() ![]() Uçağın pilotu Ray Bowyer UFO'nun boyutunu ise tam olarak belirleyemediğini ifade ediyor ![]() ![]() 9 DAKİKA BOYUNCA GÖKTE ASILI KALDI Uçuşun ilerleyen dakikalarında pilot Bowyer, batı yönünde ikinci bir nesne gördüğünü ifade ediyor, ancak bu nesne öncekine göre çok daha uzakta olduğu için daha küçük görünüyordu ![]() ![]() Raporda Bowyer'ın şu cümlesine yer veriliyor: "Ben bu nesnenin uzaydan geldiğini kesinlikle söylemiyorum, ancak bunca yıllık kariyerimde de böyle bir uçan nesne görmedim ![]() BAŞKA TANIKLAR DA VAR Pilotun ifadelerine uçak yolcuları da tanıklık ettiklerini açıkladığı için olayın seyri değişti ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı saatlerde seyir halinde olan bir başka uçağın pilotu da benzer bir olaya tanık olduğunu dile getiriyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|