![]() |
Sadece Hayal Et |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece Hayal EtBu kadar kolay? yemyeşil bir patikadan geçiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğayla içiçesin heryerde çimen kokusu toprak kokusu kuş cıvıltılarını dinliyorsun ![]() ![]() ![]() her adımında kendini daha çok seviyorsun ![]() her adımında kaygılarını geride bırakıyorsun ![]() ![]() ![]() ormanlı yolu geçiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sesimi takip et ![]() şırıl şırıl akan bir dere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sesimi takip et…gözlerin kapalı ![]() vücudun bir kuş tüyü kadar hafif ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sadece sessizliğin sesini dinle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sesimi takip et… huzurun farkındasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bundan sonra hayatında ne yaşarsan yaşaolayların pozitif yönlerini görmeye başlayacaksın ![]() söyle… pozitif düşünmeye karar verdim ve hayatıma geçirmeye söz veriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben değişim için hayatımı en güzeliyle yaşamak için herşeye sahibim ![]() ![]() ![]() daha mutlu olmak için kendime izin veriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kendimi seviyorum ![]() sonsuz şimdi anın içinde yaşamıma saydığım bütün güzelliklerigörmek için kendime izin veriyorum ![]() kendimi sevmeye izin veriyorum ![]() ![]() ![]() bütün bereket tarlaların içinde ![]() ![]() kendimi seviyorum ![]() doğayla özdeştin kendine olumlu telkinler verdin ![]() ![]() ![]() sevgini sevdiklerinle paylaş kendini ertelemeden bu olumlu duyguları yaşayacaksın ![]() şimdi söğüt ağacının altından yavaşça kalk derin bir nefes al vebütün bedenine ve bütün hücrelerine oksijenin gittiğini hissetve hızla koşmaya başla… patikadan aşağıya koşuyorsun ![]() ![]() ![]() ilk geldiğimiz yoldayız derin bir nefes al, nefesini verirkenbütün vücudundaki gevşekliğin gidipsana huzur ve mutluluk olarak dönmesine izin ver ![]() aç gözlerini… işte böyle… kendini sevdiğini tekrarla… bütün olumlamalar hayatında ![]() ![]() ![]() ![]() sen bir mucizesin… sevgi ve ışıkla kal… sen mükemmelsin… Handan Bucak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|