Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayal, sadece

Sadece Hayal Et

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sadece Hayal Et

Bu kadar kolay?

yemyeşil bir patikadan geçiyorsunpatikanın sağ ve sol tarafında büyük ağaçlar varağaçların ardındaki yeşillikler,rengarenk çiçekler arasında yürüyorsunetrafta yeşilin binlerce tonu…derin bir nefes alıyorsunaldığın bu nefeste bu güzel rüyayı ve ormanın kokusunu iyicene içine işliyorsunher adımında daha çok gevşiyor daha çok keyif alıyorsunkafanı kaldırıyorsun gökyüzünün derin maviliğine bakıyorsunmasmavi bulutsuz bir gökyüzügüneş sana göz kırpıyorgüneş ışıklarının bütün bedenini ısıttığınışu anda hissediyorsun
doğayla içiçesin heryerde çimen kokusu toprak kokusu kuş cıvıltılarını dinliyorsunher adımında daha çok gevşiyor etrafının daha çok farkına varıyorsunyeşil bir huzurdasın mavi bir özgürlükte…sadece sen varsın ve senin yaratmış olduğun o doğa
her adımında kendini daha çok seviyorsun
her adımında kaygılarını geride bırakıyorsunderin bir nefes alıyorsun ve veriyorsunetrafta mis gibi nergislerin kokususen adım attıkça o büyülü koku bütün bedenini sarıyor şifalanıyorsun…
ormanlı yolu geçiyorsunher adımında sıkıntılarını endişelerini arkanda bırakıyorsunkarşında ufak bir yamaç ve yemyeşil bir tepeiçin coşkuyla doluyoryamacı hızlı adımlarla koşmaya başlıyorsunher adımında bedenini daha güçlü hissediyorsunkendini daha dinamik daha olumlu,sorunlarından daha uzak bir köşeye çekilirmişçesine hızla koşuyorsunbir iki üç… on…işte tam tepenin üzerindesin!
sesimi takip et
şırıl şırıl akan bir dereköklü bir söğüt ağacıheryer yemyeşilhala kulaklarında kuş cıvıltıları yamacı çıktın yoruldunsöğüt ağacının altına uzandındinle işte…çimenlerin bedenine toprağın bedenine değmesine izin ver şimdi ve şu andabunu hissediyorsun…
sesimi takip et…gözlerin kapalı
vücudun bir kuş tüyü kadar hafifgökyüzü masmavi sana gülümsüyoretrafta inanılmaz güzel bir sessizlik vargezin bu sessizliktekafanı kurcalayan ne varsabütün sıkıntılarını geride bıraktın
sadece sessizliğin sesini dinleormanın ve yeşilliğin büyülü kokusunu içine çekderin bir nefes al nefesini verirken gevşeiyicene derinleşiyorsundoğayla bir bütünsünyaratıldığın için şükrediyorsunşimdi söyleyeceklerimi kendin için yüksek sesle tekrarlahazırsın bütün vücudun gevşedidoğayla bütünleştinsıkıntılarını yamacı çıkarken geride bıraktınseni rahatsız edecek hiçbir düşüncen yokburası senin rahatlamam gevşeme huzur bulma bahçen
sesimi takip et…
huzurun farkındasınmutlusunkaygılardan uzaktasınsadece kendin için buradasınkendine söylekendimi seviyorumkendimi onaylıyorumben başarılıyımben mutluyumyaşamla bir bütün içindeyimkendime güveniyorumönüme çıkacak engelleri aşacak kadar kuvvetliyim
bundan sonra hayatında ne yaşarsan yaşaolayların pozitif yönlerini görmeye başlayacaksın
söyle…
pozitif düşünmeye karar verdim ve hayatıma geçirmeye söz veriyorumkendime olan saygım yükseldiözgüvenim arttıhayat hakkında yaşam hakkında vegeleceğim hakkında endişelerim yok artık…iyimserlikle nefes alıyorumistekle mutlulukla kendine güvenen dünyayı sevensevdiklerimle güzel bir yaşamı hakeden bir insanımbütün korku kaynaklarımı geride bıraktımöfkelerimi geride bıraktım
ben değişim için hayatımı en güzeliyle yaşamak için herşeye sahibimşimdi ve şuanımda her zaman mutlu başarılı sağlıklı huzurlu bereketlihayattan zevk alansonsuz şimdi şu güzel anın içindebunu her anıma özümseyerek yaşamımda görmekyaşamak hissetmek için kendime izin veriyorum
daha mutlu olmak için kendime izin veriyorumdaha pozitif olmak için kendime izin veriyorumdaha huzurlu olmak için kendime izin veriyorumproblemleri daha rahat aşmak için kendime izin veriyorumkendimi sevmeye izin veriyorum
kendimi seviyorum
sonsuz şimdi anın içinde yaşamıma saydığım bütün güzelliklerigörmek için kendime izin veriyorum
kendimi sevmeye izin veriyorumolumlu duygularımı ortaya çıkarmaksonsuz anımın içinde yaşamakiçin kendime izin veriyorumsonsuz şimdi anın içinde
bütün bereket tarlaların içindeiçimden aklımdan ruhumdan geçen hangi isteğim olursa olsunbunu yaşamımda görmek içindokunmak için hissetmek için bol bereket için kendime izin veriyorum
kendimi seviyorum
doğayla özdeştin kendine olumlu telkinler verdinşimdi sıra bu telkinleri alıp hayata geçirmekteaslında şuanda hayatında sadece farkında ol sadece kendini sev
sevgini sevdiklerinle paylaş kendini ertelemeden bu olumlu duyguları yaşayacaksın
şimdi söğüt ağacının altından yavaşça kalk derin bir nefes al vebütün bedenine ve bütün hücrelerine oksijenin gittiğini hissetve hızla koşmaya başla…
patikadan aşağıya koşuyorsunkoştukça bedenindeki gevşeklik tamamen enerjiye dönüşüyormutluluğa dönüşüyor birazdan gözlerini açtığında kendini harika hissedeceksin
ilk geldiğimiz yoldayız derin bir nefes al, nefesini verirkenbütün vücudundaki gevşekliğin gidipsana huzur ve mutluluk olarak dönmesine izin ver
aç gözlerini…
işte böyle…
kendini sevdiğini tekrarla…
bütün olumlamalar hayatındakendini tebrik etsen mükemmelsinsen kendini seven kendinle barışık başarılı bir insansınbolluk ve bereket içindesin herzaman istediğini elde edebilecek kadardüşünce gücüne sahipsin…
sen bir mucizesin…
sevgi ve ışıkla kal…

sen mükemmelsin…

Handan Bucak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com