![]() |
Geçmişi Temizleme Meditasyonu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geçmişi Temizleme Meditasyonuİhtiyacı olan arkadaşlar için,aslında hepimizin unutmak istediği anılarımız, pişmanlıklarımız vardır ![]() Aşağıda adım adım tarif edeceğim şekilde gözünüzü kapatıp hayal edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Otur,gevşe ve rahatla ![]() ![]() ![]() -Gözlerini kapat ![]() -Yeşil bir alana gidiyor,fotoğraflar çekiyorsun ![]() -Poloroid olacak,her çektiğin fotoğrafa bakıyorsun ![]() ![]() -Sonra çektiğin fotoğrafları üst üste koyuyor ve en üsttekini yakıyorsun ![]() -Hepsi yanıyor ![]() -Çukur kaz,külleri dök ![]() ![]() -Yeşilliğe dön,sonra oradan çiçek tomurcuğu,ardından onlarca renkli çiçek tomurcuğu açsın ![]() -Teşekkür et,şükret ![]() -Yaşadıklarının sana verdiği derslerden,olgunlaşmana katkılarından dolayı teşekkür et ![]() -Yeşillikten çık ![]() Kollarını,bacaklarını hisset,yavaşça gözlerini aç ![]() Gerçekten isteyerek ve hissederek yaparsanız faydası olacaktır ![]() Allah’tan yaptıklarımız için af dileriz, ama önce kendimizi affetmemiz,her şeyimizle kendimizi bir bütün olarak sevmemiz gerekir ![]() ![]() ![]() Yada evrendeki her şey enerjiden oluşuyor,bizde onun bir parçasıyız diyorsanız da sonuç değişmiyor ![]() Bütünün bir parçasıyız ![]() ![]() ![]() Bunlar benim görüşlerim ve ben kendimi her şeyimle seviyorum,değer veriyorum ![]() ![]() Sevgi ve ışık hep sizinle olsun, |
![]() |
![]() |
![]() |
Geçmişi Temizleme Meditasyonu |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geçmişi Temizleme MeditasyonuSanırım ben şanslı kesimdeyim ![]() ![]() ![]() Sadece örnek vermek için söylüyorum bundan 5-6 ay önce canımı sıkan bir olay yaşadım ancak ayrıntılarını net olarak hatırlayamıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|