Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geçmişi, meditasyonu, temizleme

Geçmişi Temizleme Meditasyonu

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İhtiyacı olan arkadaşlar için,aslında hepimizin unutmak istediği anılarımız,
pişmanlıklarımız vardır
Aşağıda adım adım tarif edeceğim şekilde gözünüzü kapatıp hayal edinGörüntüleri gözünüzde canlandırmaya çalışınİsterseniz rahatlamak için önce nefesinize odaklanıp,zihninizi sakinleştirinRahat olmanız çok önemliSırasıyla yapamıyorsanız,yakın bir arkadaşınızdan size komut vermesini isteyebilirsiniz
-Otur,gevşe ve rahatlaEl ve ayaklarınızı bağlı tutmayınŞimdi başlıyoruz
-Gözlerini kapat
-Yeşil bir alana gidiyor,fotoğraflar çekiyorsun
-Poloroid olacak,her çektiğin fotoğrafa bakıyorsunHer biri unutmak istediğin bir anın
-Sonra çektiğin fotoğrafları üst üste koyuyor ve en üsttekini yakıyorsun
-Hepsi yanıyor
-Çukur kaz,külleri dökKazarken çıkardığın kumları küllerin üstüne dök,çukuru kapat
-Yeşilliğe dön,sonra oradan çiçek tomurcuğu,ardından onlarca renkli çiçek tomurcuğu açsın
-Teşekkür et,şükret
-Yaşadıklarının sana verdiği derslerden,olgunlaşmana katkılarından dolayı teşekkür et
-Yeşillikten çık
Kollarını,bacaklarını hisset,yavaşça gözlerini aç
Gerçekten isteyerek ve hissederek yaparsanız faydası olacaktır
Allah’tan yaptıklarımız için af dileriz, ama önce kendimizi affetmemiz,her şeyimizle kendimizi bir bütün olarak sevmemiz gerekirZaten kendini sevmeyen Allah’ı sevemez,seviyorum desede yalan olurKur’an da ruhumdan üfledim diyor,eğer buna inanıyorsanız sevmeye kendinizden başlamalısınız
Yada evrendeki her şey enerjiden oluşuyor,bizde onun bir parçasıyız diyorsanız da sonuç değişmiyor
Bütünün bir parçasıyızHepimiz çok değerliyiz,ama önce kendimize değer vermeliyiz,yoksa kimsenin bize değer vermesini bekleyemeyizKendimize ve çevremize ne kadar pozitif olursak, o kadar güzellikler yaşar, pozitif enerjiyi kendimize çekeriz
Bunlar benim görüşlerim ve ben kendimi her şeyimle seviyorum,değer veriyorumKatılıp katılmamak size kalmış

Sevgi ve ışık hep sizinle olsun,

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-22-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sanırım ben şanslı kesimdeyim Çünkü insan beyni aslında kötü anıları unutmaya programlı bir komut dizimi gibidir, sadece biz sürekli düşünüp etrafımız da ki insanlar ile bunu sıkça konuşup olaylar üzerinde tartıştığımız için olaylar büyür ve unutulmaz bir hal alır Bunu böyle yapmak yerine kötü geçen bir olayı hiç konuşmamak, kendimizi ve çevremizdekilerin bizi boş yere üzmemesini sağlamak aslında sandığınızdan çok daha kısa sürede olayı unutmanıza neden oluyor

Sadece örnek vermek için söylüyorum bundan 5-6 ay önce canımı sıkan bir olay yaşadım ancak ayrıntılarını net olarak hatırlayamıyorum Sadece sorunu yaşadığım kişi aklımda o kadar, sanırım bir 6 ay sonra onun kim olduğunu da unutucam

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com