Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aristo, kaldı, sınıfta

Aristo Sınıfta Kaldı !

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aristo Sınıfta Kaldı !

BENİM YAPTIĞIM FİLOZOFLUK SINAVINDAN SINIFTA KALAN ARİSTO ASLINDA İYİ BİR TELEVİZYON MARKASI OLABİLİRDİ

Aristo 'Kadın, yarım yaratılmış bir erkektir' dediğinde ne kadar da mutlu etmişti erkekleri Söz sahibi olanlar da erkek olduğu için, adam büyük filozof olarak geçti tarihe ama detaylı bakılırsa böylesine temel bir mevzuda hiç affedilmez bir hata yaptığı gözden kaçmayacaktır kendilerinin Evet, filozoflar da hata yapabilir ama yağmura armut ağacı diyorsa birileri, bu onun filozof olarak anılabilmesini engeller ya da engellemelidir

'Efendim Aristo orada onu kastetmemiştir, vay efendim ben Aristo'ya laf söyletmem, aman efendim armut ağacı ne alaka, yok efendim Aristo demişse doğrudur' şeklindeki hiçbir savunma Aristo'nun 'Kadın, yarım yaratılmış bir erkektir' biçiminde yaptığı biçimsiz gafını paklamaz hatta bilim adamlarının hesapları da temizlemez bu işi

Evet, bilim bugün kadın beyninin erkek beyninden 200gr eksik olduğu gerçeğini ortaya koymuştur ve o gün mutlu olan erkeklerin torunlarını bugün de mutlu etmiştir

Yalan değil, erkeğin beyni 1450, kadının beyni ise 1250gr'dır Ancak bu, erkekler için asla bir ayrıcalık değildir; çünkü öküzün de beyni 4,5 kg'dır

Not: Tipe, kılığa kıyafete, fotoya motoya aldanmayınız hatta bunun için bkz büyük filozof Hoca Nasrettin

Notun Dibi: Aristo'yu, şunu bunu hatta kimseyi aşağılamak derdinde değilim zira tüm zamanların en büyük 5 filozofundan biri olduğundan hiç şüphe etmediğim Hoca Nasrettin'de gaf bulana ödül veririm ben Peki onu nasıl anıyorum? Elbette ki rahmetle

Erdal DEMİRKIRAN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com