Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bal, için, karısımı, saglık, sirke

Bal - Sirke Karısımı Saglık İcin

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bal - Sirke Karısımı Saglık İcin

Not: Dua okunmadigi icin Rukye ve tedavi bolumune acmadim X)
Aslında nereye acıcagımı sasırdım neise

Bal sirke karısımı yapmak için , dogal bal ve elma sirkesini esit oranda alın
Bal kavanozunu buyuk su dolu bir tepside ısıtın, iyice birbirine karısana kadar karıstırın
Ve iste size bal sirke karısımı

Kücük bir hastalıga yakalandıysaniz bu karısımı icin, fakat enerjiniz en üst noktadayken bunu tazeleyin
Önceden ogrenmis oldugunuz tekniklerle birlikte, etrafınızda enerjinin kıpırdadigini hissedin
Kavanozu , karnınızın yanına alın , hayat enerjinizi ve daireden aldiginiz enerjiyi kavanoza yonlendirin

Eger bunu dogru olarak yaparsanız, Once cok fazla bir gerilim, sonra rahatlama hissedeceksiniz
Bunun nedeni , dairedeki enerji: sizin vasıtanizla kavanoza akar, sonra kaslarınızda bir gevseme olur ve
dairedeki ısının dustugunu hissedersiniz

Belirli bir rahatsızlıktan sikayet ettiginizde, şikayetinize gore karisimi degistirmeniz iyi olacaktir
Nezle ve uyusukluktan sikayet ediyorsaniz : bal-sirke karisiminin icine biraz nane ve bir tutam adacayi ilave edin
Eski şifalı bitkiler melankoliyi ve uyusuklugu tedavi edebilir
Iyi bir sifali bitkiler kitabi, hangi hastalık icin hangi otlarin kullanılıcagını size soyliyebilir
Mümkünse bunların tazelerini toplayınSagliginizin daha iyi olmasini saglayacak genel iyilestiri icin,
gece gec vakit 5 ay cicek cekirdegi ve 5 kimyon tohumunu , bal-sirke karisiminin icine ilave edin
Tüm gece demleyin, sabah icmeden once kafanizi iki elinizin arasina alin ve yana bükün, sonra 5 kez asagidakileri söyleyin

''Gunesin çicegi bana enerji ver
Bu dunyaya sundugun en koyu kimyon
Bana dillere destan bir saglik ve herkesi sasirtan bir enerji ver''

Gün gecmeden önce tohumları, 1 cedar agacinin latına gömün
Bunları gomerken asagıdaki sozleri soyleyin:

'' Bana saglıkla beraber zafer getir ''

Bu sekilde daha saglıklı ve bagımsız olabilirsiniz

Recinal Sekoot'an

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com