![]() |
Bal - Sirke Karısımı Saglık İcin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bal - Sirke Karısımı Saglık İcinNot: Dua okunmadigi icin Rukye ve tedavi bolumune acmadim X) Aslında nereye acıcagımı sasırdım neise ![]() ![]() Bal sirke karısımı yapmak için , dogal bal ve elma sirkesini esit oranda alın ![]() Bal kavanozunu buyuk su dolu bir tepside ısıtın, iyice birbirine karısana kadar karıstırın ![]() Ve iste size bal sirke karısımı ![]() ![]() Kücük bir hastalıga yakalandıysaniz bu karısımı icin, fakat enerjiniz en üst noktadayken bunu tazeleyin ![]() Önceden ogrenmis oldugunuz tekniklerle birlikte, etrafınızda enerjinin kıpırdadigini hissedin ![]() Kavanozu , karnınızın yanına alın , hayat enerjinizi ve daireden aldiginiz enerjiyi kavanoza yonlendirin ![]() Eger bunu dogru olarak yaparsanız, Once cok fazla bir gerilim, sonra rahatlama hissedeceksiniz ![]() Bunun nedeni , dairedeki enerji: sizin vasıtanizla kavanoza akar, sonra kaslarınızda bir gevseme olur ve dairedeki ısının dustugunu hissedersiniz ![]() Belirli bir rahatsızlıktan sikayet ettiginizde, şikayetinize gore karisimi degistirmeniz iyi olacaktir ![]() Nezle ve uyusukluktan sikayet ediyorsaniz : bal-sirke karisiminin icine biraz nane ve bir tutam adacayi ilave edin ![]() Eski şifalı bitkiler melankoliyi ve uyusuklugu tedavi edebilir ![]() Iyi bir sifali bitkiler kitabi, hangi hastalık icin hangi otlarin kullanılıcagını size soyliyebilir ![]() Mümkünse bunların tazelerini toplayın ![]() gece gec vakit 5 ay cicek cekirdegi ve 5 kimyon tohumunu , bal-sirke karisiminin icine ilave edin ![]() Tüm gece demleyin, sabah icmeden once kafanizi iki elinizin arasina alin ve yana bükün, sonra 5 kez asagidakileri söyleyin ![]() ![]() ''Gunesin çicegi bana enerji ver Bu dunyaya sundugun en koyu kimyon Bana dillere destan bir saglik ve herkesi sasirtan bir enerji ver'' Gün gecmeden önce tohumları, 1 cedar agacinin latına gömün ![]() Bunları gomerken asagıdaki sozleri soyleyin: '' Bana saglıkla beraber zafer getir '' Bu sekilde daha saglıklı ve bagımsız olabilirsiniz ![]() ![]() Recinal Sekoot'an |
![]() |
![]() |
|