Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elma, sirkesiyle, zayiflayın

Elma Sirkesiyle Zayiflayın

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Elma Sirkesiyle Zayiflayın

arkadaslar mutlaka deneyin derim
ben asagidaki uygulamayla gercekten zayifladim bir ayda 7 kilo verdim tanidigim bir kac kiside yapti ve sonuc aldi ayriyetden istahi da kesiyor vuccuddaki yaglari yakiyor
tabbi biraz hareket de yaparsaniz etkisi ikiye katlanir

Hazırlanışı:

Bir bardak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1-2 tatlı kaşığı bal katarak, günde 3 kez, mümkünse yemeklerden önce içilmelidir Özellikle gece yatmadan önce ve sabahları aç karnına içtiğiniz bir bardak elma sirkesi-bal karışımı vücudumuzdaki yağların ve toksinlerin atılmasını sağlar
Metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlayarak besinler içerisindeki kalorileri kısa sürede yakmanızı sağlayan elma sirkesi, kilo vermeye de yardımcı olur

Alinti Ahmet Maranki

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com